Innovative and Award Winning Company

Bestel patronen

Hoe reinig en onderhoud ik Green Plank houtcomposiet dekken?

Alle buitenoppervlakken verzamelen vuil, stof en verontreinigingen. Ze moeten regelmatig worden schoongemaakt, zodat ze er altijd goed uitzien. Green Plank® houtbewerkingsproducten zijn onderhoudsarme producten, geen onderhoudsvrije producten.

Regelmatige reiniging van Green Plank® Compound-producten wordt aanbevolen. Zelfs als ze er schoon uitzien, is het belangrijk om de ophoping van pollen / afzettingen te voorkomen die schimmel kunnen veroorzaken.

Wij raden een basisreiniging aan met een composiet bekledingreiniger of een combinatie van zeep (afwasmiddel), heet water en een zachte borstel. Spoel grondig na het schoonmaken. Als u niet zeker weet welk product u moet gebruiken voor het reinigen / verwijderen van vlekken op uw terras, moet u een klein gebied op een onopvallende plaats testen om te bepalen of het product ongewenste verkleuring veroorzaakt.

Spuit het hele terras in met een tuinslang en niet met een hogedrukreiniger. De hogedrukreiniger spuit zeepdeeltjes op andere oppervlakken en veroorzaakt mogelijk vlekken. Het gebruik van een tuinslang is een betere methode om zelfgemaakte reinigers zorgvuldig af te spoelen en alle watervlekken te verwijderen.

2021-02-18T07:27:06+00:00
Go to Top