Innovative and Award Winning Company

Bestel patronen

Makkelijk lakken, vervagen of krassen op de dekken van een Green Plank-legering?

We zullen deze problemen aanpakken. Ten eerste bevat de composietvoering van groene planken hout, zaagsel of gemalen hout of rijstschilvezels. Dit materiaal kan vloeistoffen zoals olie opnemen, wat tot vlekken kan leiden. Zelfs terrasdelen van topmerken kunnen vlekken achterlaten als olie, verf, sap of andere vloeistoffen niet snel worden verwijderd.

Composietcoatings vervagen in het eerste seizoen meestal, of helemaal niet, slechts licht. Daarna blijft de kleur constant. Hoewel Green Plank voortdurend werkt aan het verbeteren van de UV-bescherming van haar producten, om het bleken te verminderen of te elimineren.

Ten slotte krast de federale vloer wanneer er zware voorwerpen zoals meubels overheen worden getrokken. Zelfs scherpe klauwen en zand van huisdieren kunnen krassen veroorzaken, zoals op houten dekken. De krassen zijn echter meestal oppervlakkig en vervagen met de tijd. Om krassen te voorkomen tilt u deze op tijdens het verplaatsen van het tuinmeubilair en verwijdert u regelmatig vuil van het dek om schuurplekken op de vloer te voorkomen.

Een andere manier om te voorkomen dat meubels uw terrasvloer beschadigen, is door te investeren in beschermbekers, matten of stoffering. Zorg er na aanschaf voor dat u ze onder alle tafel- en stoelpoten plaatst die in contact komen met uw terrasvloer. De introductie van deze beschermkom, mat of stoffering voorkomt dat uw meubelen direct in contact komen met uw terras en voorkomt dat uw meubelen uw terrasvloer beschadigen.

Sommige van onze klanten hebben schuurpapier met een kleine tot gemiddelde korrel gebruikt om kleinere krassen of krassen te behandelen. Zodra de vlekken op de onderdelen zijn neergedaald, kunt u ook fijn schuurpapier en een staalborstel gebruiken om de terrasvloer te behandelen. Volg altijd de houtbewerking van de onderdelen. Het grondoppervlak is ongeveer. Weer 8-10 weken weer en hoek de rest van het dek. Dit kan echter heel verschillend zijn, afhankelijk van de locatie en specifieke toepassing.

2021-02-18T07:32:29+00:00
Go to Top