Innovative and Award Winning Company

Bestel patronen

Zijn Green Plank Wood-Plastic Compound-producten milieuvriendelijk?

Ja. Green Plank is hét merk voor milieuvriendelijke terras-, balustrade-, schutting- en gevelbekledingssystemen van hout-kunststof composiet materialen en natuurlijke vezels, die zorgen voor een optimaal gevoel van buiten leven. Alle door ons gebruikte componenten worden hergebruikt. Green Plank-composietproducten van natuurlijke vezels combineren de duurzaamheid van plastic en de stevigheid van vezels van hout / rijstschil tot één superieur bouwproduct.

Green Plank WPC / NFC-producten splijten, vervagen of vervagen niet zoals hout. Ze verminderen de verkwistende reparatie- en vervangingscyclus aanzienlijk en vermijden het veelvuldig aanbrengen van milieubelastende verven en afdichtingen.

Groene plank-hout-plastic-compound of natuurlijke vezelverbindingsproducten zijn gemaakt van gerecycled hout / rijstschilvezels, die anders op stortplaatsen zouden worden gestort. Bovendien kan Green Plank afvalproducten opnieuw binden in het fabricageproces.

Green Plank recyclet water tijdens het fabricageproces.

In tegenstelling tot hout is Green Plank voor de meeste huiseigenaren een hout-kunststof-legering / natuurlijke vezellegering product dat een eenmalige aankoop is.

Groene plank Hout-kunststof composietmaterialen / Natuurlijke vezelcomposietmaterialen hoeven niet te worden geverfd, gekleurd of verzegeld.

2021-02-18T07:35:45+00:00
Go to Top