Innovative and Award Winning Company

Bestel patronen

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen2021-02-18T07:47:10+00:00
Hoeveel bewegen de terrasdelen gedurende het jaar?2021-02-18T07:24:26+00:00
Of terrasdelen krimpen of uitzetten, hangt af van het materiaal waarvan het terras is gemaakt. Hout dat niet onder druk is behandeld, zet in ieder geval in natte toestand uit en trekt in. Als het droogt, krimpt het hout. Deze cycli leiden er uiteindelijk toe dat houten dekken scheuren en scheuren. Dit geldt zelfs voor ceder- en redwood-terrassen naarmate ze ouder worden.

Composietterrassen nemen geen vocht op, maar zetten uit met de temperatuurschommelingen in lengte en krimpen.

Het is belangrijk dat u onze plaatsingsinstructies leest voordat u terrasdelen met groene planken verplaatst. Als het warm wordt, strekt het zich meer uit dan hout in de lengterichting, maar minder in de dwarsrichting. Hoe langer de terrasdelen, hoe groter hun uitbouw en hoe meer je moet nadenken over de constructie van je terrasdelen. Check de eindafstandstabel van het product (head-to-head), waarin de afstand tussen de uiteinden van twee terrasdelen met de lengte van elke plaat, de temperatuur tijdens plaatsing en de hoogste omgevingstemperatuur in het terrasdeel zijn aangegeven. Zo kan een composiet terrasdeel van 5 meter lang, dat bij 10 graden Celsius wordt geïnstalleerd, aan elk uiteinde van het profiel tot 3 mm uitschuiven,

Hoeveel ruimte is er nodig om een ​​goede ventilatie te garanderen onder een groen plankendek?2021-02-18T07:25:06+00:00
Een vrije afstand van 50 mm tussen de onderkanten van de liggers en de helling wordt aanbevolen om voor voldoende ventilatie te zorgen.
Hoe lang heb ik garantie op producten van de Green Plank Alliance?2021-02-18T07:25:44+00:00
Details van onze garantie zijn te vinden in het klantenservicegedeelte van deze website.
Hoe beïnvloeden weerscycli de oppervlakken en leuningen van Green Plank tijdens de installatie?2021-02-18T07:26:28+00:00
Natuurlijke vezelcomposietproducten van Green Plank zijn zeer geschikt voor wisselende weersomstandigheden. Tijdens de installatie krimpt het slechts licht bij koud weer, maar het zet uit bij warm weer. We raden aan om het materiaal 48 uur te laten acclimatiseren aan de bouwplaats voordat het wordt gelegd. Volg de afstandsrichtlijnen in de installatie-instructies om spanningen en contracties te compenseren.
Hoe reinig en onderhoud ik Green Plank houtcomposiet dekken?2021-02-18T07:27:06+00:00
Alle buitenoppervlakken verzamelen vuil, stof en verontreinigingen. Ze moeten regelmatig worden schoongemaakt, zodat ze er altijd goed uitzien. Green Plank® houtbewerkingsproducten zijn onderhoudsarme producten, geen onderhoudsvrije producten.

Regelmatige reiniging van Green Plank® Compound-producten wordt aanbevolen. Zelfs als ze er schoon uitzien, is het belangrijk om de ophoping van pollen / afzettingen te voorkomen die schimmel kunnen veroorzaken.

Wij raden een basisreiniging aan met een composiet bekledingreiniger of een combinatie van zeep (afwasmiddel), heet water en een zachte borstel. Spoel grondig na het schoonmaken. Als u niet zeker weet welk product u moet gebruiken voor het reinigen / verwijderen van vlekken op uw terras, moet u een klein gebied op een onopvallende plaats testen om te bepalen of het product ongewenste verkleuring veroorzaakt.

Spuit het hele terras in met een tuinslang en niet met een hogedrukreiniger. De hogedrukreiniger spuit zeepdeeltjes op andere oppervlakken en veroorzaakt mogelijk vlekken. Het gebruik van een tuinslang is een betere methode om zelfgemaakte reinigers zorgvuldig af te spoelen en alle watervlekken te verwijderen.

Zal Green Plank Composite in de zomer warm zijn?2021-02-18T07:27:52+00:00
Elk materiaal voelt warm aan op hete zomerdagen. Composietmaterialen van groene planken worden net zo snel warm als natuurlijk hout. dwz warmer dan gras, maar niet zo heet als gips, metaal of beton.
Heeft Terrace Sharing een goed rendement op investering (ROI)?2021-02-18T07:28:47+00:00
Composiet terrasdelen met groene planken verhogen de waarde van uw huis en zijn daarom een ​​goede investering, zeker wanneer het terras aantrekkelijk is om in de architectuur van het huis te passen en goed is gebouwd in termen van veiligheid en prestatie.

Statistieken van makelaars in onroerend goed tonen aan dat dekken een meerwaarde bieden voor het huis en dat tot 80 procent van de kosten van een dek kan worden terugverdiend bij verkoop als het dek goed wordt onderhouden. Kortom, decks hebben een goede ROI.

Rotten Green Plank Natural Fiber Compound Coating?2021-02-18T07:29:21+00:00
Composiet coatings zoals groene planken coatings zijn zeer rotbestendig door het kunststof gedeelte. De aanschafkosten voor federale dekken zijn echter hoger, vergen minder onderhoud en bieden in de meeste gevallen een langere levensduur.
Heb ik speciaal gereedschap nodig om Green Plank Composite Decking te installeren?2021-02-18T07:30:03+00:00
Composietproducten van groene planken kunnen met conventioneel gereedschap worden gezaagd, geboord en bevestigd. Denk voor uw veiligheid aan het dragen van een veiligheidsbril en beschermende kleding.
Moeten panelen, latten, planken of balken van natuurlijke vezels worden voorgeboord door Green Plank?2021-02-18T07:30:43+00:00
Voor het vastschroeven van de gevelbekleding, balken en terrasdelen moet deze voorgeboord en verlaagd worden (bij conventionele montage).
Hebben dekken een bouwvergunning of een bouwvergunning nodig?2021-02-18T07:31:17+00:00
In de meeste gemeenten is een bouwvergunning vereist om een ​​dek te bouwen. De belangrijkste reden is de garantie van de veiligheid van alle personen die de constructie gebruiken. Er zijn veel ongelukkige gevallen geweest waarin dekken, trappen of leuningen die waren gebouwd met een slecht ontwerp of materiaal instortten en tot verwondingen of de dood leidden. In de meeste gevallen is de vereiste overdekkingsvergunning in dergelijke gevallen niet verkregen. Als er geen bouwvergunning wordt verkregen en er gaat iets mis, wordt de huiseigenaar civiel en strafrechtelijk vervolgd. Het is logisch om de bouwvergunning van de plaatselijke bouwautoriteit te verkrijgen, zodat het dek kan worden geïnspecteerd om u en anderen te beschermen.
Makkelijk lakken, vervagen of krassen op de dekken van een Green Plank-legering?2021-02-18T07:32:29+00:00
We zullen deze problemen aanpakken. Ten eerste bevat de composietvoering van groene planken hout, zaagsel of gemalen hout of rijstschilvezels. Dit materiaal kan vloeistoffen zoals olie opnemen, wat tot vlekken kan leiden. Zelfs terrasdelen van topmerken kunnen vlekken achterlaten als olie, verf, sap of andere vloeistoffen niet snel worden verwijderd.

Composietcoatings vervagen in het eerste seizoen meestal, of helemaal niet, slechts licht. Daarna blijft de kleur constant. Hoewel Green Plank voortdurend werkt aan het verbeteren van de UV-bescherming van haar producten, om het bleken te verminderen of te elimineren.

Ten slotte krast de federale vloer wanneer er zware voorwerpen zoals meubels overheen worden getrokken. Zelfs scherpe klauwen en zand van huisdieren kunnen krassen veroorzaken, zoals op houten dekken. De krassen zijn echter meestal oppervlakkig en vervagen met de tijd. Om krassen te voorkomen tilt u deze op tijdens het verplaatsen van het tuinmeubilair en verwijdert u regelmatig vuil van het dek om schuurplekken op de vloer te voorkomen.

Een andere manier om te voorkomen dat meubels uw terrasvloer beschadigen, is door te investeren in beschermbekers, matten of stoffering. Zorg er na aanschaf voor dat u ze onder alle tafel- en stoelpoten plaatst die in contact komen met uw terrasvloer. De introductie van deze beschermkom, mat of stoffering voorkomt dat uw meubelen direct in contact komen met uw terras en voorkomt dat uw meubelen uw terrasvloer beschadigen.

Sommige van onze klanten hebben schuurpapier met een kleine tot gemiddelde korrel gebruikt om kleinere krassen of krassen te behandelen. Zodra de vlekken op de onderdelen zijn neergedaald, kunt u ook fijn schuurpapier en een staalborstel gebruiken om de terrasvloer te behandelen. Volg altijd de houtbewerking van de onderdelen. Het grondoppervlak is ongeveer. Weer 8-10 weken weer en hoek de rest van het dek. Dit kan echter heel verschillend zijn, afhankelijk van de locatie en specifieke toepassing.

Kunnen de natuurlijke vezelverbindingen van Green Plank voor zwembaden en spa’s worden gebruikt?2021-02-18T07:33:08+00:00

Absoluut. Groene plank Terrasdelen van natuurlijke vezels nemen geen water op en worden vaak gebruikt in de buurt van zwembaden, spa’s en in zeegebieden over de hele wereld.

Kan ik een hogedrukreiniger gebruiken om mijn federale terras schoon te maken?2021-02-18T07:33:35+00:00
Huishoudelijke hogedrukreinigers met sproeikoppen kunnen worden gebruikt om vlekken, vuil of schimmel te verwijderen. Het gevaar bestaat echter dat zeepdeeltjes op andere oppervlakken worden gesproeid. Kiest u voor het gebruik van een hogedrukreiniger, houd dan een afstand van minimaal 30 cm aan tussen de Powerjet en het oppervlak van de terrasdelen.
Kan ik Green Plank Composite Decks over een bestaand terras, balkon of veranda bevestigen?2021-02-18T07:34:11+00:00
Composiet terrasdelen dienen direct in de ligger te worden gemonteerd. Bevestig onze terrasdelen NIET aan bestaande bestaande terrasdelen of balkon- en terrasvloeren.
Kunnen groene terrasdelen van natuurlijke vezels worden gebruikt om een ​​dok te bouwen?2021-02-18T07:34:44+00:00
Ja, Green Plank MARINE? composiet terrasplanken kunnen worden gebruikt als dokplanken, steigers, uitkijkpunten, recreatiegebieden, promenades, promenades, jachthavens en andere commerciële of zware projecten, maar het kan niet worden gebruikt voor structurele ondersteuningselementen en het mag niet continu worden ondergedompeld in water. Neem voor informatie over commerciële toepassingen contact op met Green Plank.

Neem voor meer informatie over ondersteuningsproducten van structurele legeringen contact op met Green Plank.

Zijn Green Plank Compound-producten UV-beschermd?2021-02-18T07:35:12+00:00

Green Plank Natural Fibre Compound-producten bevatten UV-geremde pigmenten die het bleken verminderen. Bij sterk zonlicht kan het echter na verloop van tijd vervagen. Gewoonlijk worden samengestelde producten lichter door bleken.

Zijn Green Plank Wood-Plastic Compound-producten milieuvriendelijk?2021-02-18T07:35:45+00:00
Ja. Green Plank is hét merk voor milieuvriendelijke terras-, balustrade-, schutting- en gevelbekledingssystemen van hout-kunststof composiet materialen en natuurlijke vezels, die zorgen voor een optimaal gevoel van buiten leven. Alle door ons gebruikte componenten worden hergebruikt. Green Plank-composietproducten van natuurlijke vezels combineren de duurzaamheid van plastic en de stevigheid van vezels van hout / rijstschil tot één superieur bouwproduct.

Green Plank WPC / NFC-producten splijten, vervagen of vervagen niet zoals hout. Ze verminderen de verkwistende reparatie- en vervangingscyclus aanzienlijk en vermijden het veelvuldig aanbrengen van milieubelastende verven en afdichtingen.

Groene plank-hout-plastic-compound of natuurlijke vezelverbindingsproducten zijn gemaakt van gerecycled hout / rijstschilvezels, die anders op stortplaatsen zouden worden gestort. Bovendien kan Green Plank afvalproducten opnieuw binden in het fabricageproces.

Green Plank recyclet water tijdens het fabricageproces.

In tegenstelling tot hout is Green Plank voor de meeste huiseigenaren een hout-kunststof-legering / natuurlijke vezellegering product dat een eenmalige aankoop is.

Groene plank Hout-kunststof composietmaterialen / Natuurlijke vezelcomposietmaterialen hoeven niet te worden geverfd, gekleurd of verzegeld.

Besparen Green Plank Compound-producten u echt geld op de lange termijn?2021-02-18T07:36:18+00:00
Ja, de initiële kosten voor onze aanverwante producten kunnen iets hoger zijn dan voor onder druk behandeld hout, maar goedkoper dan voor hardhout. En binnen enkele jaren verdienen uw patio’s, gevelbekleding of hekwerk van composietmaterialen het kostenverschil terug. Dit komt omdat de productie van Green Plank Natural Fibre Compound-producten slechts een minimale inspanning vereist om een ​​uitstekend uiterlijk te bereiken. Hierdoor zijn de onderhoudskosten laag. Aangezien de kosten van behandelingen en arbeid voor traditionele houten dekken, bekledingen of omheiningen stijgen, zijn onze aanverwante producten de perfecte kosteneffectieve optie.
De antwoorden op uw vragen over groenplanken composiet terrasdelen, gevelbekleding, schuttingen en balustrades.2021-02-18T07:36:49+00:00
We raden u aan eerst te proberen om hieronder het antwoord op uw vraag te vinden. FAQ – Veelgestelde vragen (Veelgestelde vragen) voor hout-kunststof-compound of WPC-producten.
Hoe moeten producten van de Green Plank Alliance worden bewaard?2021-02-18T07:37:20+00:00
Als u Green Plank-legeringproducten wilt opslaan voordat u gaat bouwen, moet u de producten in gesloten ruimtes opslaan om een ​​schoon oppervlak te garanderen. Als voorwerpen buiten worden opgeslagen, moeten ze voldoende worden beschermd tegen directe blootstelling aan zonlicht, regen, vocht enz. vermijden. Het product moet strak gestapeld in de schaduw en vuilvrij op vlakke balken (300 mm) en opgeslagen worden op een vlakke ondergrond zoals een betonnen vloer. Producten moeten zo worden opgeslagen dat doorzakken wordt voorkomen en dat er vrije luchtcirculatie is.
Hoe sterk zijn Green Plank Composites?2021-02-18T07:37:51+00:00
Groene plankcomposietproducten zijn ontwikkeld en geconstrueerd volgens de hoogste normen. Neem contact op met ons team als u een speciale toepassing heeft en wij informeren u over de geschiktheid.
Welke invloed heeft zout water op de Green Plank hout-kunststof composietproducten?2021-02-18T07:38:24+00:00
Het zoutwaterklimaat is een perfecte toepassing voor Green Plank hout-kunststof composietproducten. Zout water heeft geen nadelige effecten op hout-kunststof composietproducten van groene planken.
Ik zie dat beide kanten van de patio gebruikt kunnen worden, is dat zo?2021-02-18T07:45:03+00:00
Ja, de meeste green plank® terrasprofielen hebben aan beide zijden mooie dessins, dus je hebt de vrije keuze. Green Plank Composite Deck biedt een antislip, warm en blootsvoetsvriendelijk oppervlak dat vrij is van gevaarlijke spijkers en splinters.
Is een samengesteld terras duurder dan een houten terras?2021-02-18T07:46:34+00:00
De initiële kosten van een federaal dek zijn meestal hoger. Hoewel composiet dekken gedurende hun hele levensduur minder onderhoud vergen, zijn ze na verloop van tijd rendabeler. In tegenstelling tot samengestelde dekken zijn de kosten voor de constructie van een natuurlijk houten terras doorgaans goedkoper. Houten dekken vereisen echter een uitgebreidere onderhoudsroutine om een ​​volledige levensduur van het dek te garanderen. Houten dekken zijn na verloop van tijd minder rendabel vanwege onderhoudswerkzaamheden.
Go to Top