FIRESAFE™ Brandsäker Komposittrall för utomhusbruk – Ingen PVC!

Geïnspireerd door de natuur, een unieke en milieuvriendelijke terrasdelen met vlam- en rotbescherming

Milieuvriendelijk, brandvertragend behandeld compoundmateriaal van de volgende generatie, B-s1, d0 (Klasse I oppervlaktecoating): Als het project een brandbehandeling in de buitenruimte vereist voor terrasdelen in huis of bedrijf en voor de buitenruimte . Het is bestand tegen vuur, verkleuring, vlekken, schimmel en rot, barst of rot niet. Het is ook insectenwerend en splintervrij, zodat het geschikt is voor huishoudelijk en commercieel gebruik.

Groene plank natuurlijke vezels BRANDVEILIG brandvertragende terrasdelen van composietmaterialen zijn niet alleen bestand tegen brandgevaar, maar worden ook blootgesteld aan ruw weer, hoge luchtvochtigheid en andere veeleisende omstandigheden. Green Plank BRANDVEILIG Composiet terrasdelen voor de buitenruimte hebben een ongekende levensduur en een onvergelijkbare brandbeveiliging.

Om code-acceptatie te verkrijgen als brandvertragend terrasmateriaal voor de buitenruimte, heeft onze vereniging van terrasverdelers de vereiste tests doorstaan ​​van een in Europa geaccrediteerd laboratorium om te garanderen dat de brandbeveiliging duurzaam is.

Groene planken FIRESAFE legering terrassen, die zijn behandeld met brandvertragers buitenshuis, worden vaak gebruikt in commerciële projecten. Samengestelde dekken worden ook steeds vaker gebruikt op plaatsen die vatbaar zijn voor bosbranden, waar de autoriteiten in veel stedelijke gebieden een externe brandbehandeling kunnen eisen voor dekken en buitenconstructies.

BRANDVEILIG brandvertragende terrasdelen van composiet materiaal zijn op blote voeten bereikbaar.

SMART FIRESAFE aansluitplaten worden zonder clips gemonteerd en met schroeven aan de balken bevestigd door de geprefabriceerde lange montage- en afvoergaten.

Met het SMART eck Decking System kunt u een volledig omsloten terras creëren waarop geen vuil of onkruid kan groeien.

 • Premium kwaliteit  Bewezen terrasdelen in Scandinavische kwaliteit voor ruig weer en een milieuvriendelijker leven.
 • Geen clips U  hebt geen montagebeugels nodig om ons verbindingsdek met moer en veer vast te zetten.
 • Gelijkmatigheid  Ons verbindingsdek met moer- en veerverbinding zorgt voor zeer egale en gladde oppervlakken.
 • Vereenvoudigde installatie  Ook de installatie van onze verbindingsplaten met moer en veer is eenvoudig. De plaat kan gemakkelijk bekrast worden zonder de afstand tussen de platen te beïnvloeden.
 • Geprefabriceerde gaten  Onze moer- en veerbodems worden geleverd met geprefabriceerde gaten zodat u de planken gemakkelijk en soepel op hun plaats kunt bevestigen zonder risico op verplaatsing of beweging.
 • Aanvullende accessoires Maak uw droomterrasontwerp compleet  met onze geventileerde sierlijsten en afdekkingen – de perfecte aanvulling op uw hoogwaardige SMART-terrasplanken.
OppervlakteAntislip, gescheurde, sterke, veelkleurige kleuren
GrootteCa. 22 * 152 mm
LangCa. 1,8 m | 2,8 m | 3,8 m
Nodig zijnCa. 6,5 meter voor 1 m²
GewichtCa. 3,67 kg / m
Balkspanning50 cm c / c voor residentiële toepassingen *
Bestel patronen

Productinformatie

Kleurselectie Studiofotografie
en / of uw browserapparaat geven mogelijk geen exacte weergave van de kleuren. Vraag gratis patronen aan om de kleuren persoonlijk te zien.

Natuurlijke schoonheid
Onze producten zien eruit als natuurlijk hout en kunnen lichte kleur- / textuur- en schaduwafwijkingen vertonen van karton op karton. De kleurverandering heeft op geen enkele manier invloed op de prestaties van het product.

Krijg de schoonheid
Alle buitenoppervlakken verzamelen vuil, stof en verontreinigingen en moeten worden gereinigd. U moet uw contractdek regelmatig schoonmaken om het net zo mooi te houden als op de dag van installatie.

Wees slim – Koop SMART

 • Gapvrij, egaal oppervlak dat het veiliger en comfortabeler maakt voor gezinnen met kinderen en huisdieren.
 • De veelkleurige strepen op elk bord creëren een authentiek Maseriaans patroon en nodigen je uit om te ontspannen en te genieten van je persoonlijke tropische paradijs.
 • Opvallend inlay-ontwerp, stijl en kleuropties
 • Geen jaarlijkse schilderen, verzegelen of vernissen vereist
 • Buitengewone weerstand tegen UV-licht en kleurvervaging
 • Hoge slipweerstand zorgt voor een veilig oppervlak, ook als het nat is
 • Geen montagebeugels nodig
 • Vrij van giftige toevoegingen
 • Geschikt voor openbare en privé-ruimtes
 • Tot 60% snellere installatie