SAMENSTELLINGEN VAN NATUURLIJKE VEZELS

ongeëvenaarde duurzaamheid voor ongeëvenaarde producten

Prestaties waarop u kunt rekenen!

Green Plank is ontworpen om decennia van barre weersomstandigheden en dagelijks gebruik te doorstaan, met de garantiedekking om het te bewijzen. Wij zijn van mening dat een terras de tand des tijds moet doorstaan ​​en dat een afrastering jarenlang veilig en mooi moet blijven zonder kostbaar onderhoud. En we ondersteunen dat met toonaangevende garanties. Als we de beste producten bouwen, is het natuurlijk eenvoudig om er een back-up van te maken.

Green Plank beperkte residentiële garantie

Green Plank is trots op onze composietproducten van natuurlijke vezels en we zijn niet bang om dat te laten zien. Alle Green Plank-producten – terrasplanken, gevelbekleding en afrasteringen – vallen onder een beperkte residentiële garantie ter bescherming tegen termieten, splijten, rotten en versplinteren.

Download Residentiële garantie

Beperkte garantie voor Green Plank Stain & Fade

Naast de residentiële garantie worden Green Plank gecoëxtrudeerde composiet terrasplanken en ASA gecoate gevelbekledingsproducten ook gedekt door een garantie van 25 jaar tegen vlekken en vervaging. De vlek- en vervagingsgarantie biedt extra zekerheid dat de gespecificeerde producten bestand zijn tegen vlekken en vervagen als ze op de juiste manier worden geïnstalleerd.

Download Vlek- en vervagingsgarantie

Green Plank commerciële beperkte garantie

Deze garantie is van toepassing op Green Plank terrasplanken en gevels toegepast in een commerciële toepassing.

Download commerciële garantie

VOOR TECHNISCHE ONDERSTEUNING OF GARANTIEVRAGEN:

E-mail:  info@greenplank.nl

Tel: +46 40450560

Houd er altijd rekening mee dat u een kopie van uw aankoopbewijs moet bewaren om een ​​claim te kunnen indienen.

GARANTIEREGISTRATIE

Om uw garantie te valideren, moet u het formulier ( DOWNLOAD REGISTRATIEKAART ) en per post binnen 90 dagen na installatie opsturen Een kopie van het ontvangstbewijs van een geautoriseerde Green Plank AB, Green Plank® Decking dealer of aannemer en een foto van het project zijn vereist.