ENTRA ™ Massieve terrasdelen in premium kwaliteit

Uitzonderlijk hoge prestaties en kwaliteit – PVC-vrij!

Geïnspireerd door de natuur en ontworpen met een specifiek doel… kleur, textuur, schoonheid en prestatie. U zult zien dat ENTRA ™ -terrasvloeren heerlijk realistisch en uiterst praktisch zijn en een tijdloze kwaliteit vertonen.

Green Plank ENTRA ™ Natuurvezel terrasdelen is een van onze hoogwaardige terrasdelen met moer-veersysteem, die gemakkelijk te hanteren is en uitstekende resultaten behaalt. Het biedt een optisch omsloten patio waar nog geen onkruid groeit en geen details door de grond vallen. ENTRA ™ -legeringpanelen vangen de warmte en schoonheid van natuurlijk en exotisch hardhout.

Met de moer-veertechnologie en een onzichtbare montageclip bieden onze ENTRA ™ -borden een bevestigingsvrij oppervlak dat uw blote voeten en de voeten van uw huisdier het hele jaar door comfort biedt. De onzichtbare clip zorgt voor een gelijkmatige voegafstand om de afvoer van oppervlaktewater mogelijk te maken.
De slipvaste, fijn gescheurde oppervlakken in Europese stijl vormen een uniform patroon en zorgen voor een goede tractie in natte gebieden, bijv. B. um Pools herum. Ze rennen zeker op blote voeten.

Net als echte houten planken kan onze ENTRA ™ terrasafscheidingsplaat in elke gewenste vorm geschuurd of gezaagd worden, zonder dat het echte hout-uitzicht van de terrasdelen verloren gaat.

 • Premium kwaliteit  Bewezen terrasdelen in Scandinavische kwaliteit voor ruig weer en een milieuvriendelijker leven.
 • Gelijkmatigheid  HidLoc – Beklede dekbevestigingen zorgen voor een glad en egaal oppervlak waarop u veilig kunt lopen.
 • Aanvullende accessoires  Maak het ontwerp van uw droomterras compleet met onze jaloezieën en afdekkingen – de perfecte aanvulling op uw krachtige ENTRA er legering.
OppervlakteAntislip antislipribben met zijdelings glad oppervlak, exotische houttinten; Draaiende planken
GrootteCa. 22 * 150 mm
LangCa. 3 m, 4 m, 5 m
Nodig zijnCa. 6,40 meter voor 1 m²
GewichtCa. 4,30 kg / m
Balkspanning50 cm c / c voor residentiële toepassingen *
Bestel patronen

TOON KLEURTRENDS – diep geworteld met natuurlijk en onmiskenbaar karakter


Strandgrå

Valnöt

Teak

Molnigt Grått

Productinformatie

Kleurselectie Studiofotografie
en / of uw browserapparaat geven mogelijk geen exacte weergave van de kleuren. Vraag gratis patronen aan om de kleuren persoonlijk te zien.

Natuurlijke schoonheid
Onze producten zien eruit als natuurlijk hout en kunnen lichte kleur- / textuur- en schaduwafwijkingen vertonen van karton op karton. De kleurverandering heeft op geen enkele manier invloed op de prestaties van het product.

Krijg de schoonheid
Alle buitenoppervlakken verzamelen vuil, stof en verontreinigingen en moeten worden gereinigd. U moet uw contractdek regelmatig schoonmaken om het net zo mooi te houden als op de dag van installatie.

Betrouwbare duurzaamheid, superieure kwaliteit

 • Geïnstalleerd met verborgen HidLoc ™ -bevestigingen voor een glad oppervlak dat het veiliger en comfortabeler maakt voor gezinnen met kinderen en huisdieren.
 • De veelkleurige strepen op elk bord creëren een authentiek Maseriaans patroon en nodigen je uit om te ontspannen en te genieten van je persoonlijke tropische paradijs.
 • Opvallend inlay-ontwerp, stijl en kleuropties
 • Geen jaarlijkse schilderen, verzegelen of vernissen vereist
 • Buitengewone weerstand tegen UV-licht en kleurvervaging
 • Hoge slipweerstand zorgt voor een veilig oppervlak, ook als het nat is
 • Extreem lage wateropname
 • Vrij van giftige toevoegingen
 • Geschikt voor openbare en privé-ruimtes
 • Splitst, splijt, rot of vervormt niet

Accessoires voor het delen van terras


Het accessoire voor ENTRA legering decks van Green Plank verbreedt uw horizon nog verder en stelt u in staat om onmiskenbare en aantrekkelijke eigenschappen te integreren in uw ENTRA ™ legering deck, wat zowel de schoonheid als de functionaliteit zal verbeteren. Van F-boards en L-boards tot riserboards, geventileerde aluminium planken, dekbodems, ondergoed, etc. hier vindt u alle hoesonderdelen die u nodig heeft om uw ENTRA ™ hoesproject te voltooien.