EVERDECK Rass Terrasdelen

Betaalbare composietterrassen die passen bij uw stijl en budget – PVC-vrij!

Geïnspireerd door de Scandinavische ontwerptraditie, die wordt gekenmerkt door esthetiek, eenvoud en functionaliteit.

Everdeck is een van de meest populaire opties voor onderhoudsarme patio’s als het gaat om betaalbaarheid. Je moet je echter niet laten misleiden door het feit dat dit low-budget deck van mindere kwaliteit is. Wat Everdeck zo goed maakt, is dat het niet alleen goedkoper is, maar ook adembenemend en tegelijkertijd duurzaam is. Met zo’n verrassend betaalbaar alternatief is er simpelweg geen reden om genoegen te nemen met vlekken, afdichtingen, splinters en constant onderhoud.
Slipvaste, elegante, gescheurde / gegroefde, geborstelde oppervlakken zorgen voor een goede tractie in natte ruimtes.

 • Gelijkmatigheid  HidLoc – Beklede dekbevestigingen zorgen voor een glad en egaal oppervlak waarop u veilig kunt lopen.
 • Aanvullende accessoires Maak het  ontwerp van uw droomterras compleet met onze jaloezieën en afdekkingen – de perfecte aanvulling op uw krachtige EVERDECK ™ -terras.
OppervlakteDiep gegroefd met vlakke afwerking aan de achterkant met natuurlijk opvallende kleur; Draaiende planken
GrootteCa. 23 * 146 mm
LangCa. 3,6 m
Nodig zijnCa. 6,7 meter voor 1 m²
GewichtCa. 2,45 kg / m
Balkspanning30 cm c / c voor residentiële toepassingen *
Bestel patronen

Productinformatie

Kleurselectie Studiofotografie
en / of uw browserapparaat geven mogelijk geen exacte weergave van de kleuren. Vraag gratis patronen aan om de kleuren persoonlijk te zien.

Natuurlijke schoonheid
Onze producten zien eruit als natuurlijk hout en kunnen lichte kleur- / textuur- en schaduwafwijkingen vertonen van karton op karton. De kleurverandering heeft op geen enkele manier invloed op de prestaties van het product.

Krijg de schoonheid
Alle buitenoppervlakken verzamelen vuil, stof en verontreinigingen en moeten worden gereinigd. U moet uw contractdek regelmatig schoonmaken om het net zo mooi te houden als op de dag van installatie.

Vertrouwde duurzaamheid, superieure kwaliteit

 • Geïnstalleerd met verborgen HidLoc ™ -bevestigingen voor een glad oppervlak dat het veiliger en comfortabeler maakt voor gezinnen met kinderen en huisdieren.
 • Houtkleurige kleuren creëren een authentiek Maseriaans patroon en nodigen u uit om te ontspannen en te genieten van uw persoonlijke tropische paradijs.
 • Opvallend inlay-ontwerp, stijl en kleuropties
 • Geen jaarlijkse schilderen, verzegelen of vernissen vereist
 • Buitengewone weerstand tegen UV-licht en kleurvervaging
 • Hoge slipweerstand zorgt voor een veilig oppervlak, ook als het nat is
 • Splintert, rot of rot niet
 • Vrij van giftige toevoegingen
 • Geschikt voor de privé-ruimte

Accessoires voor het delen van terras


De accessoires van Green Plank EVERDECK composiet terrasplanken verbreden uw horizon nog verder, waardoor u onderscheidende en verrukkelijke kenmerken in uw EVERDECK composietterras kunt inbouwen die zowel de schoonheid als de functionaliteit versterken. Van F-trims & L-trims tot riserboards, geventileerde aluminium trims, deck-sokkels, balken, enz., Hier zijn alle terrasonderdelen die je nodig hebt om je EVERDECK ™ -dekproject te voltooien.