EVERTILE ™ Terras- en balkontegels

Betaalbare composiettegels voor uw stijl en budget – PVC-vrij!

Geïnspireerd door de Scandinavische ontwerptraditie, die wordt gekenmerkt door esthetiek, eenvoud en functionaliteit.

EVERTILE ™ composiet terras en balkon

EVERTIEL ™ Terras- en balkontegels zijn de meest populaire opties voor onderhoudsarme terrastegels als het gaat om betaalbaarheid. Gemaakt van natuurlijke vezelcomposietmaterialen (hout en gerecycled HDPE-plastic) en met een aantrekkelijk antislipoppervlak dat rot, algengroei en verkleuring elimineert. Zeer gladde, elegante, gescheurde / gegroefde, geborstelde oppervlakken zorgen voor een goede tractie in natte gebieden, bijv. Dicht bij het zwembad kunnen ze op blote voeten worden gelopen.

EVERTILE ™ Terras- en balkontegels geven elk niveau een nieuwe, ongebruikelijke uitstraling. Onze tegels hebben een antislip en blootvoetsvriendelijk oppervlak. Elke dekplaat is geïntegreerd met alle vier de zijden van verbindingsvergrendelingen, die zorgen voor een exacte, automatische uitlijning van de plaat en elke plaatplaat zonder veel moeite vergrendelen en vastzetten.

 • Voeg kunst toe in elk formaat  – INSTALLY ™ Terras- en balkontegels kunnen eenvoudig worden geïnstalleerd en verwijderd. Het is een persoonlijke ontwerpnotitie die beweegt wanneer u dit doet.
 • Kies de kamer, voeg tegels toe, geniet ervan  – De meeste gebruikers hebben de INSTACLIC ™ terras- en balkontegels in maximaal 90 minuten geïnstalleerd. INSTACLIC ™ Terrastegels en balkontegels kunnen worden gebruikt op alle stevige, vlakke buitenoppervlakken.
 • Mooi aan beide kanten  – Terras- en balkontegels zien er geweldig uit, maar elke tegel is gebaseerd op solide technologie – een vervelende, gecompliceerde tegeldrager die een goede luchtcirculatie en afvoer mogelijk maakt en een snellere droogtijd voor degenen die liggen.
 • Ontworpen om lang mee te gaan  – Een buitenruimte moet zo lang mogelijk meegaan als ze mooi kan zijn – daarom hebben INSTACLIK D -Dek- en balkontegels een beperkte garantie van 5 jaar.
OppervlakteAntislip gegolfde oppervlakken, authentieke en natuurlijke houtkleuren.
GrootteCa. 295 * 295 mm
HoogteCa. 26 mm
Nodig zijnCa. 11 stuks voor 1 m²
GewichtCa. 1,35 kg / tegel
BESTEL PATRONEN

TOON KLEURTRENDS – diep geworteld met natuurlijk en onmiskenbaar karakter


Beach Grey

Charcoal

Teak

Productinformatie

Kleurselectie Studiofotografie
en / of uw browserapparaat geven mogelijk geen exacte weergave van de kleuren. Vraag gratis patronen aan om de kleuren persoonlijk te zien.

Natuurlijke schoonheid
Onze producten zien eruit als natuurlijk hout en kunnen lichte kleur- / textuur- en schaduwafwijkingen vertonen van tegel tot tegel, afhankelijk van de productiekosten. De kleurverandering heeft op geen enkele manier invloed op de prestaties van het product.

Krijg de schoonheid
Alle buitenoppervlakken verzamelen vuil, stof en verontreinigingen en moeten worden gereinigd. Het is noodzakelijk om de vloer van uw terrasdek en balkontegels regelmatig schoon te maken, zodat deze net zo mooi blijft als op de dag dat u deze heeft gelegd.

Betrouwbare duurzaamheid, superieure kwaliteit

 • Houtkleurige kleuren creëren een authentiek Maseriaans patroon en nodigen u uit om te ontspannen en te genieten van uw persoonlijke tropische paradijs.
 • Geen jaarlijkse schilderen, verzegelen of vernissen vereist
 • Buitengewone weerstand tegen UV-licht en kleurvervaging
 • Hoge slipweerstand zorgt voor een veilig oppervlak, ook als het nat is
 • Splintert, rot of rot niet
 • Vrij van giftige toevoegingen
 • Eenvoudige installatie… geen speciaal gereedschap, bevestigingsmiddelen of lijmen
 • Ingebouwde vergrendelingsschoten aan alle 4 zijden
 • Vloermontage: RVS schroeven
 • Werktemperatuurbereik: -40 ° C tot 60 ° C
 • Geschikt voor binnen- en buitentoepassingen.