INSTACLIC ™ Terras- en balkontegels

Doe-het-zelf betekent echt dat je het kunt

Geïnspireerd door de Scandinavische ontwerptraditie, die wordt gekenmerkt door esthetiek, eenvoud en functionaliteit.

INSTACLIK ™ -Terrable tegel- en balkontegels bieden een state-of-the-art zwevend deksysteem voor zelfgemaakte, dat is gemaakt van natuurlijke vezelcomposietmaterialen (hout / rijstschilvezels en gerecycled HDPE-plastic) en is voorzien van een aantrekkelijke, -resistente antislip, verfafstotende en antislip verf. Slipvaste, elegante, gescheurde / gegroefde, geborstelde oppervlakken zorgen voor een goede tractie in natte ruimtes, bijv. B. in de buurt van zwembaden. Ze zijn toegankelijk met blote voeten.

INSTACLIC ™ Terrastegels en balkontegels geven elk niveau een nieuwe, buitengewone uitstraling. Onze tegels hebben een antislip en blootvoetsvriendelijk oppervlak. Elke dekplaat heeft aan alle vier de zijden geïntegreerde verbindingsvakken, die zorgen voor een nauwkeurige, automatische uitlijning van de plaat en elke plaatplaat nauwkeurig en veilig vergrendelen zonder veel moeite op zijn plaats en plaats.

Met een Scandinavische aantrekkelijke esthetiek, zijn onze INSTACLIC ™ terrastegels en balkontegels al meer dan 12 jaar de meest verkochte zwevende vloer en een topkeuze bij veel grote coöperatieve woningbouwbedrijven. Het is een goedkope optie omdat het gemakkelijk is om te wachten – geen lakken, beitsen of afdichten vereist.

 • Premium kwaliteit  – Bewezen terrasdelen in Scandinavische kwaliteit voor ruig weer en een milieuvriendelijker leven.
 • Voeg kunst toe in elk formaat  – INSTALLY ™ Terras- en balkontegels kunnen eenvoudig worden geïnstalleerd en verwijderd. Het is een persoonlijke ontwerpnotitie die beweegt wanneer u dit doet.
 • Kies de kamer, voeg tegels toe, geniet  – De meeste gebruikers hebben de INSTACLIC ™ terras- en balkontegels in maximaal 90 minuten geïnstalleerd. INSTACLIC ™ Terrastegels en balkontegels kunnen worden gebruikt op alle stevige, vlakke buitenoppervlakken.
 • Mooi aan beide kanten  – terras- en balkontegels zien er geweldig uit, maar elke tegel is gebaseerd op solide technologie – een vervelende, gecompliceerde tegeldrager die een goede luchtcirculatie en afvoer mogelijk maakt en een snellere droogtijd voor degenen die liggen.
 • Ontworpen om lang mee te gaan  – Een buitenruimte moet zo lang mogelijk mooi zijn – daarom hebben INSTACLIK D -Dek- en balkontegels een beperkte garantie van 15 jaar.
OppervlakteAntislip gegolfde oppervlakken, authentieke en natuurlijke houtkleuren.
GrootteCa. 295 * 295 mm
HoogteCa. 26 mm
Nodig zijnCa. 11 stuks voor 1 m²
GewichtCa. 1,48 kg / tegel
BESTEL PATRONEN

TOON KLEURTRENDS – diep geworteld met natuurlijk en onmiskenbaar karakter


Antique Oak

Beach Grey

Chocolate

Teak

Productinformatie

Kleurselectie Studiofotografie
en / of uw browserapparaat geven mogelijk geen exacte weergave van de kleuren. Vraag gratis patronen aan om de kleuren persoonlijk te zien.

Natuurlijke schoonheid
Onze producten zien eruit als natuurlijk hout en kunnen lichte kleur- / textuur- en schaduwafwijkingen vertonen van tegel tot tegel, afhankelijk van de productiekosten. De kleurverandering heeft op geen enkele manier invloed op de prestaties van het product.

Krijg de schoonheid
Alle buitenoppervlakken verzamelen vuil, stof en verontreinigingen en moeten worden gereinigd. Het is noodzakelijk om regelmatig de vloer van uw terrasdek en balkontegels schoon te maken zodat deze net zo mooi blijft als op de dag dat u deze heeft gelegd.

Betrouwbare duurzaamheid, superieure kwaliteit

 • Houtkleurige kleuren creëren een authentiek Maseriaans patroon en nodigen u uit om te ontspannen en te genieten van uw persoonlijke tropische paradijs.
 • Geen jaarlijkse schilderen, verzegelen of vernissen vereist
 • Buitengewone weerstand tegen UV-licht en kleurvervaging
 • Hoge slipweerstand zorgt voor een veilig oppervlak, ook als het nat is
 • Splintert, rot of rot niet
 • Vrij van giftige toevoegingen
 • Eenvoudige installatie… geen speciaal gereedschap, bevestigingsmiddelen of lijmen
 • Ingebouwde vergrendelingsgrendels aan alle 4 zijden
 • Vloermontage: RVS schroeven
 • Werktemperatuurbereik: -40 ° C tot 60 ° C
 • Geschikt voor binnen- en buitentoepassingen.