MARINE 40 ™ Premium composiet terrasonderdelen

Schoonheid in de praktijk brengen – PVC-vrij!

MARINE40 ™ Terrasvloeren zijn heerlijk realistisch en uiterst praktisch met tijdloze kwaliteit. 

Green Plank MARINE40 ™ Terrasdelen van natuurlijke vezels zijn zo geconstrueerd dat ze een mooi leven hebben gedurende de hele installatie gedurende alle seizoenen van het leven van uw terras. Waardebewuste huiseigenaren kiezen voor MARINE40 ™ vanwege zijn traditionele, natuurlijke houtlook en onderhoudsvrijheid. Met zo’n verrassend betaalbaar alternatief is er simpelweg geen reden om genoegen te nemen met vlekken, afdichtingen, splinters en constant onderhoud.
Het slipvaste, fijn gescheurde oppervlak in Europese stijl zorgt voor een mooie filigrane look en zorgt voor een goede tractie in natte ruimtes, bijv. B. in de buurt van zwembaden.

Net als echte houten planken kan onze MARINE40 ™ terrasafscheidingsplaat in elke gewenste vorm worden geschuurd of gezaagd, zonder dat het echte hout-uitzicht van de terrasdelen verloren gaat.

 • Premium kwaliteit  Bewezen terrasdelen in Scandinavische kwaliteit voor ruig weer en een milieuvriendelijker leven.
 • Gelijkmatigheid  HidLoc – Beklede dekbevestigingen zorgen voor een glad en egaal oppervlak waarop u veilig kunt lopen.
 • Aanvullende accessoires  ? Maak de ontwerpen van uw droomterras compleet met onze boeiboorden en afdekking – de perfecte match voor uw hoogwaardige MARINE 40? terrasplanken.
OppervlakteAntislip, gegroefde en gescheurde looks bootsen exotisch tropisch hardhout na. Draaiende planken
GrootteCa. 19 * 146 mm
LangCa. 4.8 m
Nodig zijnCa. 6,70 meter voor 1 m²
GewichtCa. 3,60 kg / m
Balkspanning40 cm c / c voor residentiële toepassingen *
BESTEL PATRONEN

TOON KLEURTRENDS – diep geworteld met natuurlijk en onmiskenbaar karakter


Strandgrå

Träkol

Choklad

Teak

Brasiliansk ek

Productinformatie

Kleurselectie Studiofotografie
en / of uw browserapparaat geven mogelijk geen exacte weergave van de kleuren. Vraag gratis patronen aan om de kleuren persoonlijk te zien.

Natuurlijke schoonheid
Onze producten zien eruit als natuurlijk hout en kunnen lichte kleur- / textuur- en schaduwafwijkingen vertonen van karton op karton. De kleurverandering heeft op geen enkele manier invloed op de prestaties van het product.

Krijg de schoonheid
Alle buitenoppervlakken verzamelen vuil, stof en verontreinigingen en moeten worden gereinigd. U moet uw contractdek regelmatig schoonmaken om het net zo mooi te houden als op de dag van installatie.

Betrouwbare duurzaamheid, superieure kwaliteit

 • Geïnstalleerd met verborgen HidLoc ™ -bevestigingen voor een glad oppervlak dat het veiliger en comfortabeler maakt voor gezinnen met kinderen en huisdieren.
 • De veelkleurige strepen op elk bord creëren een authentiek Maseriaans patroon en nodigen je uit om te ontspannen en te genieten van je persoonlijke tropische paradijs.
 • Opvallend inlay-ontwerp, stijl en kleuropties
 • Geen jaarlijkse schilderen, verzegelen of vernissen vereist
 • Buitengewone weerstand tegen UV-licht en kleurvervaging
 • Hoge slipweerstand zorgt voor een veilig oppervlak, ook als het nat is
 • Extreem lage wateropname
 • Vrij van giftige toevoegingen
 • Geschikt voor openbare en privé-ruimtes
 • Splitst, splijt, rot of vervormt niet

Accessoires voor het delen van terras


De Green Plank MARINE 40 ™ composiet terrasaccessoires verbreden uw horizon verder en stellen u in staat om onmiskenbare en aantrekkelijke eigenschappen te integreren in uw MARINE 40 ™ composiet terrasaccessoires die zowel de schoonheid als de functionaliteit versterken. Van F-boards en L-boards tot riserboards, geventileerde aluminium planken, dekbodems, ondergoed, etc. hier vind je alle hoesonderdelen die je nodig hebt om je MARINE 40 ™ hoesproject te voltooien.