Green Plank MARINE 60 ™ Terrasdelen

tijdloze elegantie voor hoge eisen – PVC-vrij!

Geïnspireerd door de natuur en ontworpen voor het buitenleven, vindt u MARINE 60 ™ dekvloeren die prachtig realistisch en zeer praktisch zijn met een tijdloze kwaliteit.
Green Plank MARINE 60 ™ trolley van composiet van natuurlijke vezels is geen gewone dekwagen. De delicate, op de natuur geïnspireerde look van Marine60 ™ composiet dekken met een antislip oppervlak en prachtige kleuren passen bij de Scandinavische esthetische stijl. Met omkeerbare geribbelde / gegroefde geborstelde oppervlakken, verbeterde slipweerstand en langdurige prestaties, is onze MARINE 60 ™ composietband de professionele keuze voor commerciële projecten en woongebouwen.
Het hoge antislip, fijne, geribbelde oppervlak in Europese stijl vormt een gelijkmatig patroon en zorgt voor een goede tractie in natte gebieden zoals rond zwembaden, ze zijn veilig om met blote voeten op te lopen.
Net als echt houten planken kunnen onze MARINE 60 ™ composietplaten in elke gewenste vorm worden geslepen of gezaagd zonder het echte houteffect van de dekplaat te verliezen.
 • Premium kwaliteit  – Bewezen Scandinavische kwaliteit voor barre weersomstandigheden en groener leven.
 • Uniformiteit  – HidLoc ‘verborgen bevestigingsmiddelen zorgen voor een glad en uniform oppervlak dat veilig is om op te lopen.
 • Komplimerande tillbehör  – Komplettera Dina drömuteplatsdäck met Våra täckbrädor och Skydd – de Perfekta match voor uw högpresterande MARINE ™ 60 -däck.
OppervlakteAntislip antislipribben met zijdelings glad oppervlak, exotische houttinten; Draaiende planken
GrootteCa. 22 * 150 mm
LangCa. 4.8 m
Nodig zijnCa. 6,50 meter voor 1 m²
GewichtCa. 4,40 kg / m
Balkspanning50 cm c / c voor residentiële toepassingen *
Bestel patronen

TOON KLEURTRENDS – diep geworteld met natuurlijk en onmiskenbaar karakter


Stengrå

Amerikansk valnöt

Ipé

Träkol

Choklad

Strandgrå

Productinformatie

Kleurselectie Studiofotografie
en / of uw browserapparaat geven mogelijk geen exacte weergave van de kleuren. Vraag gratis patronen aan om de kleuren persoonlijk te zien.

Natuurlijke schoonheid
Onze producten zien eruit als natuurlijk hout en kunnen lichte kleur- / textuur- en schaduwafwijkingen vertonen van karton op karton. De kleurverandering heeft op geen enkele manier invloed op de prestaties van het product.

Krijg de schoonheid
Alle buitenoppervlakken verzamelen vuil, stof en verontreinigingen en moeten worden gereinigd. U moet uw contractdek regelmatig schoonmaken om het net zo mooi te houden als op de dag van installatie.

Betrouwbare duurzaamheid, superieure kwaliteit

 • Geïnstalleerd met verborgen HidLoc ™ -bevestigingen voor een glad oppervlak dat het veiliger en comfortabeler maakt voor gezinnen met kinderen en huisdieren.
 • De veelkleurige strepen op elk bord creëren een authentiek Maseriaans patroon en nodigen je uit om te ontspannen en te genieten van je persoonlijke tropische paradijs.
 • Opvallend inlay-ontwerp, stijl en kleuropties
 • Geen jaarlijkse schilderen, verzegelen of vernissen vereist
 • Buitengewone weerstand tegen UV-licht en kleurvervaging
 • Hoge slipweerstand zorgt voor een veilig oppervlak, ook als het nat is
 • Extreem lage wateropname
 • Vrij van giftige toevoegingen
 • Geschikt voor openbare en privé-ruimtes
 • Splitst, splijt, rot of vervormt niet

Accessoires voor het delen van terras


De Green Plank MARINE 60 ™ composiet terrasaccessoire verbreedt uw horizon nog verder en laat u onmiskenbare en aantrekkelijke eigenschappen integreren in uw MARINE 60 ™ composiet terrasaccessoires die zowel de schoonheid als de functionaliteit versterken. Van F-bars en L-bars tot riserboards, geventileerde aluminium bars, dekbodems, ondergoed, enz. hier vind je alle hoesonderdelen die je nodig hebt om je MARINE 60 ™ hoesproject te voltooien.