MARINE ART ™ Composiet Premium WPC / NFC Terrasonderdelen

Kunstzinnig ontworpen met een langdurige, natuurlijke, tijdloze esthetiek – PVC-vrij!

MARINE ART ™ Composiet terrasvloeren van natuurlijke vezels bieden een authentieke, rustieke hardhouten structuur in 3D-look en tonen een verscheidenheid aan lichten en tinten.

Met een rustieke uitstraling en een aangename haptiek, werd de MARINE ART ™ federale vloer artistiek ontworpen om uw tuin een moderne uitstraling te geven. Net als echt hardhouten terrasdelen kunnen onze MARINE ART ™ composiet terrasdelen in elke gewenste vorm geschuurd of gezaagd worden, zonder dat het echt houten uitzicht van de terrasdelen verloren gaat.
Het slipvaste, diep gegraveerde, veelkleurige houtmetselwerk of de glad geborstelde oppervlakken zorgen voor een goede tractie in natte ruimtes, bijv. B. um Schwimmbecken herum.

Net als de planken van echt hout, kan onze MARINE ART ™ terrasafscheidingswand in elke gewenste vorm worden geslepen of gezaagd, zonder dat het echt houteffect van de terrasdelen verloren gaat.

 • Premium kwaliteit  Bewezen terrasdelen in Scandinavische kwaliteit voor ruig weer en een milieuvriendelijker leven.
 • Gelijkmatigheid  HidLoc – Beklede dekbevestigingen zorgen voor een glad en egaal oppervlak waarop u veilig kunt lopen.
 • Aanvullende accessoires  Maak uw droomterrasontwerp compleet met onze jaloezieën en afdekkingen – de perfecte aanvulling op uw krachtige MARINE ART ™ terrasdelen.
OppervlakteAntislip, gegroefde en gescheurde looks bootsen exotisch tropisch hardhout na. Draaiende planken
Grootteca. 18 * 130 mm
Langca. 3,8 m
Nodig zijnca. 7,52 meter voor 1 m²
GewichtCa. 3,15 kg / m
Balkspanning40 cm c / c voor residentiële toepassingen *
BESTEL PATRONEN

TOON KLEURTRENDS – diep geworteld met natuurlijk en onmiskenbaar karakter


Rustik brun

Rustik grå

Productinformatie

Kleurselectie Studiofotografie
en / of uw browserapparaat geven mogelijk geen exacte weergave van de kleuren. Vraag gratis patronen aan om de kleuren persoonlijk te zien.

Natuurlijke schoonheid
Onze producten zien eruit als natuurlijk hout en kunnen lichte kleur- / textuur- en schaduwafwijkingen vertonen van karton op karton. De kleurverandering heeft op geen enkele manier invloed op de prestaties van het product.

Krijg de schoonheid
Alle buitenoppervlakken verzamelen vuil, stof en verontreinigingen en moeten worden gereinigd. U moet uw contractdek regelmatig schoonmaken om het net zo mooi te houden als op de dag van installatie.

Betrouwbare duurzaamheid, superieure kwaliteit

 • Geïnstalleerd met verborgen HidLoc ™ -bevestigingen voor een glad oppervlak dat het veiliger en comfortabeler maakt voor gezinnen met kinderen en huisdieren.
 • De veelkleurige strepen op elk bord creëren een authentiek Maseriaans patroon en nodigen je uit om te ontspannen en te genieten van je persoonlijke tropische paradijs.
 • Opvallend inlay-ontwerp, stijl en kleuropties
 • Geen jaarlijkse schilderen, verzegelen of vernissen vereist
 • Buitengewone weerstand tegen UV-licht en kleurvervaging
 • Hoge slipweerstand zorgt voor een veilig oppervlak, ook als het nat is
 • Extreem lage wateropname
 • Vrij van giftige toevoegingen
 • Geschikt voor openbare en privé-ruimtes
 • Splitst, splijt, rot of vervormt niet

Accessoires voor het delen van terras


Green Plank MARINE ART? accessoires voor composiet terrasplanken verbreden uw horizon nog verder, zodat u onderscheidende en heerlijke functies in uw MARINE ART? composiet terras dat zowel zijn schoonheid als functionaliteit verbetert. Van F-trims & L-trims tot riserboards, geventileerde aluminium trims, deck-sokkels, balken, enz., Hier zijn alle deckonderdelen die je nodig hebt om je MARINE ART te voltooien? dek project.