MARINE CAP ™ Composiet premium terrasdelen met beschermende bekleding

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel

MARINE CAP ™ Met natuurlijke vezels bedekte terrasdelen van composiet onderscheiden zich van de concurrentie dankzij hun revolutionaire extrusieproces. De gecoëxtrudeerde legeringstechnologie is niet alleen verbazingwekkend realistisch, maar houdt ook stand in enkele van de ruigste klimaatzones ter wereld.

Terrasdelen bekleed met Green Plank MARINE CAP s zijn geen gewone terrasdelen. De revolutionaire 360 ​​° capping-technologie beschermt tegen schimmel, vocht en modderige wandelschoenen. Deze state-of-the-art gecoëxtrudeerde composietplaten zijn kras-, vlek- en torsiestijf zodat de onberispelijke staat van uw kleine paradijs behouden blijft.
Het diepe houten metselwerk voor slipvaste oppervlakken zorgt voor een goede tractie in natte ruimtes, bijv. B. bij zwembaden.

 • Premium kwaliteit  Bewezen terrasdelen in Scandinavische kwaliteit voor ruig weer en een milieuvriendelijker leven.
 • Gelijkmatigheid  HidLoc – Beklede dekbevestigingen zorgen voor een glad en egaal oppervlak waarop u veilig kunt lopen.
 • Aanvullende accessoires Maak het  ontwerp van uw droomterras compleet met onze jaloezieën en afdekkingen – de perfecte aanvulling op uw krachtige MARINE CAP-terras.
OppervlakteAntislip diep houten metselwerk met vlak oppervlak aan de achterkant, exotische houttinten; Draaiende planken
GrootteCa. 19,5 * 140 mm
LangCa. 4.8 m
Nodig zijnCa. 7,00 meter voor 1 m²
GewichtCa. 3,62 kg / m
Balkspanning40 cm c / c voor residentiële toepassingen *
BESTEL PATRONEN

TOON KLEURTRENDS – diep geworteld met natuurlijk en onmiskenbaar karakter


Baltic Brown

Baltic Grey

Productinformatie

Kleurselectie Studiofotografie
en / of uw browserapparaat geven mogelijk geen exacte weergave van de kleuren. Vraag gratis patronen aan om de kleuren persoonlijk te zien.

Natuurlijke schoonheid
Onze producten zien eruit als natuurlijk hout en kunnen lichte kleur- / textuur- en schaduwafwijkingen vertonen van karton op karton. De kleurverandering heeft op geen enkele manier invloed op de prestaties van het product.

Krijg de schoonheid
Alle buitenoppervlakken verzamelen vuil, stof en verontreinigingen en moeten worden gereinigd. U moet uw contractdek regelmatig schoonmaken om het net zo mooi te houden als op de dag van installatie.

Betrouwbare duurzaamheid, superieure kwaliteit

 • Geïnstalleerd met verborgen HidLoc ™ -bevestigingen voor een glad oppervlak dat het veiliger en comfortabeler maakt voor gezinnen met kinderen en huisdieren.
 • De veelkleurige strepen op elk bord creëren een authentiek Maseriaans patroon en nodigen je uit om te ontspannen en te genieten van je persoonlijke tropische paradijs.
 • Opvallend inlay-ontwerp, stijl en kleuropties
 • Geen jaarlijkse schilderen, verzegelen of vernissen vereist
 • Buitengewone weerstand tegen UV-licht en kleurvervaging
 • Hoge slipweerstand zorgt voor een veilig oppervlak, ook als het nat is
 • Extreem lage wateropname
 • Vrij van giftige toevoegingen
 • Geschikt voor openbare en privé-ruimtes
 • Splitst, splijt, rot of vervormt niet

Accessoires voor het delen van terras


Het Green Plank MARINE CAP ™ accessoireplatform verbreedt uw horizon verder en stelt u in staat om onmiskenbare en aantrekkelijke eigenschappen in uw MARINE CAP ™ alliantie deck te integreren die zowel de schoonheid als de functionaliteit versterken. Van F-boards en L-boards tot riserboards, geventileerde aluminium planken, dekbodems, ondergoed, etc. hier vind je alle hoesonderdelen die je nodig hebt om je MARINE CAP ™ hoesproject te voltooien.