MARINE JUMBO ™ Hoogwaardige terrasonderdelen voor zwaar gebruik

tijdloze elegantie voor hoge eisen – PVC-vrij!

Geïnspireerd door de kracht van de natuur, ondersteund door bewijs, is  Green Plank MARINE JUMBO ™ het breedste omkeerbare robuuste terrasgedeelte op de markt dat wordt gebruikt door Scandinavische gemeenten. Het werd gebouwd als een houtalternatief voor extreme Noordse weersomstandigheden.

De hoogwaardige terrasdelen uit natuurvezel van MARINE JUMBO ™ zijn speciaal ontwikkeld voor commerciële terrasdelen gemaakt van composietmaterialen. Het is perfect voor drukbezochte openbare plaatsen zoals themaparken, stadions, promenades, jachthavens en hotels. Het robuuste, blootsvoetsvriendelijke oppervlak en het traditionele en elegante uiterlijk zorgen voor decennia-lange, langdurige en onderhoudsarme prestaties. Met omkeerbare gescheurde / gegroefde, geborstelde oppervlakken, verbeterde slipweerstand en langdurige prestaties, is ons MARINE JUMBO ™ -dek van legering de professionele keuze voor commerciële projecten.
Slipvaste, geborstelde ribbel- / groefoppervlakken in Europese stijl zorgen voor een goede tractie in natte ruimtes zoals zwembaden en promenades. Ze zijn toegankelijk met blote voeten.

Net als echte houten planken kunnen onze MARINE JUMBO ™ terrasdelen van composietmateriaal in elke gewenste vorm worden geslepen of gezaagd, zonder dat het echt houteffect van de terrasdelen verloren gaat.

 • Premium kwaliteit  Bewezen terrasdelen in Scandinavische kwaliteit voor ruig weer en een milieuvriendelijker leven.
 • Gelijkmatigheid  HidLoc – Beklede dekbevestigingen zorgen voor een glad en egaal oppervlak waarop u veilig kunt lopen.
 • Aanvullende accessoires  Maak uw terrasproject compleet met onze jaloezieën en afdekkingen – de perfecte aanvulling op uw hoogwaardige MARINE JUMBO terrassen
OppervlakteAntislip r Aan de achterzijde voorzien van een vlakke afwerking, tropisch hardhout; Draaiende planken
GrootteCa. 31 * 225 mm
LangCa. 2,8 m, 3,6 m
Nodig zijnCa. 4,40 meter voor 1 m²
GewichtCa. 9,00 kg / m
Balkspanning60 cm c / c voor commerciële toepassingen *
BESTEL PATRONEN

TOON KLEURTRENDS – diep geworteld met natuurlijk en onmiskenbaar karakter


Röd körsbär

Strandgrå

Teak

Productinformatie

Kleurselectie Studiofotografie
en / of uw browserapparaat geven mogelijk geen exacte weergave van de kleuren. Vraag gratis patronen aan om de kleuren persoonlijk te zien.

Natuurlijke schoonheid
Onze producten zien eruit als natuurlijk hout en kunnen lichte kleur- / textuur- en schaduwafwijkingen vertonen van karton op karton. De kleurverandering heeft op geen enkele manier invloed op de prestaties van het product.

Krijg de schoonheid
Alle buitenoppervlakken verzamelen vuil, stof en verontreinigingen en moeten worden gereinigd. U moet uw contractdek regelmatig schoonmaken om het net zo mooi te houden als op de dag van installatie.

Betrouwbare duurzaamheid, superieure kwaliteit

 • Geïnstalleerd met verborgen HidLoc ™ -bevestigingen voor een glad oppervlak dat het veiliger en comfortabeler maakt voor gezinnen met kinderen en huisdieren.
 • De veelkleurige strepen op elk bord creëren een authentiek Maseriaans patroon en nodigen je uit om te ontspannen en te genieten van je persoonlijke tropische paradijs.
 • Opvallend inlay-ontwerp, stijl en kleuropties
 • Geen jaarlijkse schilderen, verzegelen of vernissen vereist
 • Buitengewone weerstand tegen UV-licht en kleurvervaging
 • Hoge slipweerstand zorgt voor een veilig oppervlak, ook als het nat is
 • Extreem lage wateropname
 • Vrij van giftige toevoegingen
 • Geschikt voor openbare en privé-ruimtes
 • Splitst, splijt, rot of vervormt niet

Accessoires voor het delen van terras


De Green Plank MARINE JUMBO ™ composiet terrasaccessoire verbreedt uw horizon nog verder en laat u onmiskenbare en aantrekkelijke eigenschappen integreren in uw MARINE JUMBO ™ composiet terrasaccessoires die zowel de schoonheid als de functionaliteit versterken. Van F-boards en L-boards tot riserboards, geventileerde aluminium planken, dekbodems, ondergoed, etc. hier vindt u alle hoesonderdelen die u nodig heeft om uw MARINE JUMBO D hoesproject te voltooien.