NOVOCLAD ™ gevelbekledingsprofiel – GP798

Innovatief gevelbekledingssysteem voor uw woning – PVC-vrij!

Traditioneel en tijdloos. Slank en sterk. Green Plank NOVOCLAD Ver Gevelbekleding van composiet materiaal is niet alleen een van de best verkochte gevelbekledingsprofielen van Green Plank sinds 8 jaar. Het is een duurzaam, kostenbesparend en esthetisch aantrekkelijk vermommingsprofiel dat speciaal is ontwikkeld voor gebruik als geïntegreerd systeem voor de bescherming van de buitenkant van uw huis.

Het NOVOCLAD V-gelegeerd gevelprofiel van Green Plank is kunstmatig geconstrueerd om eruit te zien als echt hout zonder dat olie, verf of kit nodig is. De mooie traditionele uitstraling van hout en de lange levensduur maken van NOVOCLAD ass gevelbekledingsprofielen van composietmateriaal de keuze voor nieuwe of vervangende gevelbekledingsprojecten.

NOVOCLAD ™ GP798-gelegeerde gevelprofielen worden meestal in horizontale of verticale richting zonder clips geïnstalleerd en met schroeven bevestigd door de geprefabriceerde lange montagegaten op de balken.

Premium kwaliteit  – Bewezen terrasdelen in Scandinavische kwaliteit voor ruig weer en een milieuvriendelijker leven.
Langdurig  – Het NOVOCLAD ™ gevelalliantieprofiel gaat lang mee en is bestand tegen weersinvloeden, slijtage, zonlicht, UV-straling en insecten.
Geen clips  – U hebt geen montageclips nodig om onze scharnierende frontplaat met moer en veer te monteren.
Eenvoudige installatie  – De installatie van onze federale gevel is ook eenvoudig. De plaat kan gemakkelijk worden vastgehouden, zonder te letten op gelijke afstanden tussen de platen.
Geprefabriceerde gaten Onze gereedschapsgevel met moer en verenlegering wordt geleverd met geprefabriceerde gaten zodat u de planken gemakkelijk en soepel op hun plaats kunt bevestigen, zonder het risico van verplaatsing of beweging.
Extra accessoires  – Een reeks decoratieve profielen in bijpassende kleur van de NOVOCLAD ™ -profielen vergemakkelijkt de verfijning van uw gevel. De profielen zijn snel te monteren en zorgen voor een strakke randafwerking.

OppervlakteGlad oppervlak met houtkleurige verf
Dimensiesca. 21 * 125 mm
Langca. 3,71 m
Nodig zijnca. 8,00 meter voor 1 maand
Gewichtca. 2,26 kg / m
Ondersteuning breedte60 cm c / c voor woonruimte *
BESTEL PATRONEN

TOON KLEURTRENDS – diep geworteld met natuurlijk en onmiskenbaar karakter


Falun Red

Charcoal

Beach Gray

Productinformatie

Kleurselectie Studiofotografie
en / of uw browserapparaat geven mogelijk geen exacte weergave van de kleuren. Vraag gratis patronen aan om de kleuren persoonlijk te zien.

Natuurlijke schoonheid
Onze producten zien eruit als natuurlijk hout en kunnen lichte kleur- / textuur- en schaduwafwijkingen vertonen van karton op karton. De kleurverandering heeft op geen enkele manier invloed op de prestaties van het product.

Zorg voor schoonheid
Alle buitenoppervlakken verzamelen vuil, stof en verontreinigingen en moeten worden gereinigd. U moet uw contractdek regelmatig schoonmaken om het net zo mooi te houden als op de dag van installatie.

Betrouwbare duurzaamheid, superieure kwaliteit

 • 25 jaar garantie op vlek- en lichtbestendigheid
 • Alleen gevelbekleding met ASA kap
 • Opvallend inlay-ontwerp, stijl en kleuropties
 • Bekleding voor geventileerde gevels
 • Geen jaarlijkse verven, verzegelen of vernissen vereist
 • Buitengewone UV-bestendigheid en beschermende coating zorgen voor een minimale vervaging van de kleur na verloop van tijd
 • Gebruikt voor nieuwe of vervangende gevelbekledingsprojecten
 • Geen montagebeugels nodig
 • Vrij van giftige toevoegingen
 • Geschikt voor openbare en privéruimtes
 • Tot 60% snellere installatie
 • Kan verticaal of horizontaal worden geïnstalleerd

Accessoires voor gevelbekleding


De gevelaccessoires PRIMA CAP ™ gemaakt van composietmateriaal met groene planken verbreden uw horizon verder en stellen u in staat om onmiskenbare en irritante kenmerken in uw gevel te integreren, wat zowel hun schoonheid als hun functionaliteit zal verbeteren. Hier vindt u alle accessoires voor de gevelbekleding PRIMA CAP ™, van randbekleding tot entreebekleding van aluminium, spanbekleding, etc.