SAPPHIRE ™ Terrasonderdelen

Thuis voel je je prettig en ontspannen

Geïnspireerd door de traditionele houten terrassen, die worden gekenmerkt door esthetiek, duurzaamheid en functionaliteit.

Ons dek van SAPPHIRE ™ -legering is een aantrekkelijk alternatief voor houten dekmaterialen. Met zo’n verrassend betaalbaar alternatief is er simpelweg geen reden om genoegen te nemen met vlekken, afdichtingen, splinters en constant onderhoud.
Slipvaste, elegante, gescheurde / gegroefde, geborstelde oppervlakken zorgen voor een goede tractie in natte ruimtes.

Met een Scandinavische aantrekkelijke esthetiek, zijn onze Sapphire ™ composiet terrasdelen al meer dan 10 jaar de best verkochte terrasdeelplank en dat is nog steeds zo.

 • Premium kwaliteit  Bewezen terrasdelen in Scandinavische kwaliteit voor ruig weer en een milieuvriendelijker leven.
 • Gelijkmatigheid  HidLoc – Beklede dekbevestigingen zorgen voor een glad en egaal oppervlak waarop u veilig kunt lopen.
 • Aanvullende accessoires Maak uw droomterrasontwerp compleet  met onze jaloezieën en afdekkingen – de perfecte aanvulling op uw krachtige SAPPHIRE ™ -terras.
OppervlakteAntislip gegolfde oppervlakken, authentieke en natuurlijke houtkleuren; Draaiende planken
GrootteCa. 24 * 150 mm
LangCa. 4.8 m
Nodig zijnCa. 6,5 meter voor 1 m²
GewichtCa. 2,85 kg / m
Balkspanning50 cm c / c voor residentiële toepassingen *
BESTEL PATRONEN

Productinformatie

Kleurselectie Studiofotografie
en / of uw browserapparaat geven mogelijk geen exacte weergave van de kleuren. Vraag gratis patronen aan om de kleuren persoonlijk te zien.

Natuurlijke schoonheid
Onze producten zien eruit als natuurlijk hout en kunnen lichte kleur- / textuur- en schaduwafwijkingen vertonen van karton op karton. De kleurverandering heeft op geen enkele manier invloed op de prestaties van het product.

Krijg de schoonheid
Alle buitenoppervlakken verzamelen vuil, stof en verontreinigingen en moeten worden gereinigd. U moet uw contractdek regelmatig schoonmaken om het net zo mooi te houden als op de dag van installatie.

Betrouwbare duurzaamheid, superieure kwaliteit

 • Geïnstalleerd met verborgen HidLoc ™ -bevestigingen voor een glad oppervlak dat het veiliger en comfortabeler maakt voor gezinnen met kinderen en huisdieren.
 • De veelkleurige strepen op elk bord creëren een authentiek Maseriaans patroon en nodigen je uit om te ontspannen en te genieten van je persoonlijke tropische paradijs.
 • Opvallend inlay-ontwerp, stijl en kleuropties
 • Geen jaarlijkse schilderen, verzegelen of vernissen vereist
 • Buitengewone weerstand tegen UV-licht en kleurvervaging
 • Hoge slipweerstand zorgt voor een veilig oppervlak, ook als het nat is
 • Extreem lage wateropname
 • Vrij van giftige toevoegingen
 • Geschikt voor openbare en privé-ruimtes
 • Splitst, splijt, rot of vervormt niet

Accessoires voor het delen van terras


Accessoires voor Green Plank SAPPHIRE ™ composiet terrasplanken verbreden uw horizon nog verder, waardoor u onderscheidende en verrukkelijke kenmerken in uw SAPPHIRE ™ composiet terras kunt inbouwen die zowel de schoonheid als de functionaliteit versterken. Van F-trims en L-trims tot riserboards, geventileerde aluminium trims, deck-sokkels, balken, enz., Hier zijn alle terrasonderdelen die je nodig hebt om je SAPPHIRE ™ -dekproject te voltooien.