SMART ™ Terrassen Systeem – Smart Regular ™

Ongelooflijke selectie met ongelooflijke schoonheid

Dankzij het unieke sluitsysteem en het splitvrije oppervlak is het SMART r Terrace-systeem een ​​goede keuze voor gezinnen. Het is ontworpen voor maximale duurzaamheid. Het is niet bestand tegen bleken, vlekken, schimmel en rot, barst of rot niet. Het is ook insectenbestendig en splintervrij, waardoor het veiliger en comfortabeler is voor gezinnen met kinderen en huisdieren.

De brede en rechte groeven van de SMART Regular ™ verbindingsdekken vormen een uniform patroon op het oppervlak, wat niet alleen een mooi uiterlijk geeft van het Bangkirai-hout, maar ook een effectieve waterafvoer en een glad loopoppervlak voor een goede tractie in natte moerassen. SMART Rass Terrasdelen van composietmateriaal zijn op blote voeten beloopbaar.

Onze SMARTRegular ™ Terrace-sectie is geïnspireerd op natuurlijke mineralen en aardepigmenten. Het kleurenpalet is rijk en levendig en heeft de voorkeur van huiseigenaren en architecten boven andere terrasmaterialen. Elke zorgvuldig samengestelde tint bevat aantrekkelijke veelkleurige tinten en strepen voor een eigentijdse look en een natuurlijke haptiek.

SMARTRegular V-verbindingsplaten worden zonder clips geïnstalleerd en met schroeven aan de balken bevestigd door de geprefabriceerde lange montage- en afvoergaten.

Door gebruik te maken van het SMART assen Terrassysteem creëer je een volledig gesloten terrasgedeelte waarop geen vuil kan vallen of onkruid kan groeien.

 • Premium kwaliteit  Bewezen terrasdelen in Scandinavische kwaliteit voor ruig weer en een milieuvriendelijker leven.
 • Geen clips U  hebt geen montagebeugels nodig om ons verbindingsdek met moer en veer vast te zetten.
 • Gelijkmatigheid  Ons verbindingsdek met moer- en veerverbinding zorgt voor zeer egale en gladde oppervlakken.
 • Vereenvoudigde installatie  Ook de installatie van onze verbindingsplaten met moer en veer is eenvoudig. De plaat kan gemakkelijk bekrast worden zonder de afstand tussen de platen te beïnvloeden.
 • Geprefabriceerde gaten  Onze moer- en veerbodems worden geleverd met geprefabriceerde gaten zodat u de planken gemakkelijk en soepel op hun plaats kunt bevestigen zonder risico op verplaatsing of beweging.
 • Aanvullende accessoires Maak uw droomterrasontwerp compleet  met onze geventileerde sierlijsten en afdekkingen – de perfecte aanvulling op uw hoogwaardige SMART-terrasplanken.
OppervlakteRijke, veelkleurige kleuren, antislip
GrootteCa. 22 * 142 mm
LangCa. 1,8 m | 2,8 m | 3,8 m
Nodig zijnCa. 6,90 meter voor 1 m²
GewichtCa. 3,13 kg / m
Balkspanning50 cm c / c voor residentiële toepassingen *
Bestel patronen

TOON KLEURTRENDS – diep geworteld met natuurlijk en onmiskenbaar karakter


Strandgrå

Choklad

Träkol

Productinformatie

Kleurselectie Studiofotografie
en / of uw browserapparaat geven mogelijk geen exacte weergave van de kleuren. Vraag gratis patronen aan om de kleuren persoonlijk te zien.

Natuurlijke schoonheid
Onze producten zien eruit als natuurlijk hout en kunnen lichte kleur- / textuur- en schaduwafwijkingen vertonen van karton op karton. De kleurverandering heeft op geen enkele manier invloed op de prestaties van het product.

Krijg de schoonheid
Alle buitenoppervlakken verzamelen vuil, stof en verontreinigingen en moeten worden gereinigd. U moet uw contractdek regelmatig schoonmaken om het net zo mooi te houden als op de dag van installatie.

Wees slim – Koop SMART

 • Gapvrij, egaal oppervlak dat het veiliger en comfortabeler maakt voor gezinnen met kinderen en huisdieren.
 • De veelkleurige strepen op elk bord creëren een authentiek Maseriaans patroon en nodigen je uit om te ontspannen en te genieten van je persoonlijke tropische paradijs.
 • Opvallend inlay-ontwerp, stijl en kleuropties
 • Geen jaarlijkse schilderen, verzegelen of vernissen vereist
 • Buitengewone weerstand tegen UV-licht en kleurvervaging
 • Hoge slipweerstand zorgt voor een veilig oppervlak, ook als het nat is
 • Geen montagebeugels nodig
 • Vrij van giftige toevoegingen
 • Geschikt voor openbare en privé-ruimtes
 • Tot 60% snellere installatie

Accessoires voor het delen van terras


Green Plank SMART-terrasaccessoires verbreden uw horizon verder en stellen u in staat om onmiskenbare en irritante kenmerken in uw SMART-terras te integreren, waardoor zowel de schoonheid als de functionaliteit worden verbeterd. Van F-jaloezieën en L-jaloezieën tot stootborden, geventileerde aluminium jaloezieën, dekbodems, balken, etc. je vindt hier alle hoesonderdelen die je nodig hebt om je SMART decks compleet te maken.