Concentreer u gedurende uw hele carrière op duurzame producten

Onze waarden

Onze waarden vormen de basis van ons bedrijf. Wij zijn van mening dat ze een correct zakelijk gedrag moeten bevorderen en bevorderen en daarom een ​​essentieel onderdeel zijn van alles wat het bedrijf vormt. Wij zijn van mening dat onze waarden een essentieel onderdeel zijn van ons bedrijf en daarom onder alle omstandigheden moeten worden nageleefd. Wij geloven dat deze kernwaarden: integriteit, eerlijkheid, respect voor anderen en het verlangen naar continue verbetering de basis vormen voor persoonlijk en ondernemend succes. Samen vormen deze waarden het essentiële karakter van elke medewerker en doordringen ze alle activiteiten van ons bedrijf. Naarmate deze waarden groeien, verbeteren medewerkers niet alleen het bedrijf, maar vergroten ze ook hun eigen geluk.

Onze werknemers

De mensen die bij Green Plank werken, willen meer dan alleen een baan – ze maken carrière. Onze medewerkers zijn een diverse groep uit verschillende branches, maar hebben een aantal overeenkomsten: Het zijn intelligente, energieke en gemotiveerde medewerkers die uitblinken in hun vakgebied.

Onze cultuur

Samenwerking en teamwork vormen de geest van Green Plank. Onze cultuur maakt beslissingen mogelijk, wacht op uitvoering en moedigt medewerkers aan om in het beste belang van onze stakeholders te handelen. Onze teams leven door open en eerlijke communicatie en flexibiliteit.

Onze taak

Als marktleider voldoen aan de vraag van klanten naar kosteneffectieve, duurzame producten en anticiperen op onze concurrenten zijn slechts enkele van de uitdagingen waarmee we bij Green Plank worden geconfronteerd.

Verkoopadviseur

Green Plank is Europa’s grootste leverancier van milieuvriendelijke bouwmaterialen. Sinds de oprichting in 2004 heeft het bedrijf de reputatie opgebouwd bouwmaterialen van hoge kwaliteit aan te bieden tegen de laagst mogelijke prijzen.

Green Plank heeft zijn hoofdkantoor in Malmö, Zweden. Meer informatie over Green Plank is te vinden op de website op http://www.greenplank.eu.

Green Plank is op zoek naar verkoopadviseurs in alle Europese landen.

Welke voordelen bieden wij u?

Je hebt de mogelijkheid om Green Plank in de branche te vertegenwoordigen, een hoog aangeschreven product te verkopen en tegelijkertijd een aantrekkelijk salarispakket + kostensubsidie ​​+ commissie te verdienen. Uw verdienpotentieel stijgt van jaar tot jaar naarmate u zich op deze dynamische markt vestigt.

Jouw taken:

Als verkoopadviseur zet je je contacten op het gebied van gebouwen, advies, engineering en architectuur in voor de verkoop van milieuvriendelijke groendelen, leuningen, hekken, vermommingen, voetbedden, etc. promoten De bouwsector helpt je om uitstekende resultaten te behalen in deze rol. Ze hebben het vermogen om langdurige zakelijke relaties op te bouwen en nieuwe zakelijke relaties op te bouwen met nieuwe accounts.

Om voor deze functie te solliciteren, moet u de volgende kennis meenemen:

  • Een bewezen staat van dienst in de bouwsector.
  • Hoog ontwikkelde vaardigheden voor het opbouwen van relaties en voor bedrijfsontwikkeling.
  • Mogelijkheid om samen te werken met alle niveaus van de bouwsector.

U krijgt vooral de voorkeur als u ook het volgende heeft:

  • Bestaande contacten in de gebouw / architectuurruimte.
  • Ervaring met binnen / buitenvloeren, terrasdelen, hekwerken met name WPC.

Het enige dat u hoeft te doen om op deze openstaande positie te solliciteren, is uw cv naar Green Plank te sturen door uw cv in te dienen. Dien uw cv zo snel mogelijk in, aangezien we sollicitanten beoordelen vanaf het moment dat deze advertentie is geplaatst. Als u echter meer wilt weten over deze unieke mogelijkheid of vergelijkbare distributiefuncties, kunt u ons bellen op +46 (0) 761734777 voor een vertrouwelijk gesprek.

Dien uw cv in:

Wij danken alle sollicitanten voor hun interesse in ons bedrijf. Alleen degenen in de smallere selectie worden echter benaderd voor een interview. Als er andere vacatures zijn binnen Green Plank, zullen we nogmaals naar deze database worden verwezen.

Als u geïnteresseerd bent in de mogelijkheid in ons bedrijf, horen we graag van u.

Du kommer att bli högt ansedd om du också har:

  • Befintliga kontakter i byggnad / arkitekturutrymme.
  • Erfarenhet av inomhus / utedörrgolv, däck, stängsel speciellt WPC.

Allt du behöver göra för att ansöka om denna enastående roll är att skicka ditt CV till  . Skicka ditt CV ASAP eftersom vi kommer att se sökande från det ögonblick som denna annons visas. Om du vill veta mer om denna unika möjlighet eller liknande försäljningsroller, kan du ringa oss för en konfidentiell chatt på +46 (0) 761 734 777.

Skicka CV till:  info@GreenPlank.eu

Vi tackar alla sökande för deras intresse för vårt företag. Men endast de kortlistade kommer att kontaktas för en intervju. Vi kommer att hänvisa till denna databas igen när andra anställningsmöjligheter uppstår inom Green Plank.