NOVOFENCE ™ Modern Safety Fence ™

Een eenvoudig te bouwen, onderhoudsvrij, kwalitatief hoogstaand hekwerk op maat dat voldoet aan uw specifieke eisen. Dit horizontaal afgeplatte scherm / omhulsel in een moderne stijl creëert een prachtige eigentijdse grens van uw eigendom.

Goede zones zijn goede buren. Novofence ™ Modern ™ is een duurzame horizontale lattenroest / afrastering die uw tuin mooier maakt en de waarde en aantrekkelijkheid van uw huis vergroot. Modern ™ Lattenroest / schuttingelementen zijn een ideaal alternatief voor massieve schuttingelementen in gebieden met sterke wind, omdat ze lucht doorlaten.

Het Novofence ™ Modern ™ -omheiningssysteem is uiterst veelzijdig en kan buitenshuis worden gebruikt in residentiële en commerciële ruimtes, als subtiele aanvulling of als statement-element. Het vermogen van onze geallieerde omheiningen om de zwaarste weersomstandigheden en termieten te weerstaan, maakt het ook een fantastisch, kosteneffectief alternatief voor het gebruik van natuurlijke houten traliewerk- en hekproducten.

De moderne ™ Federal afrastering is een mooi, uniek en onderhoudsvrij alternatief voor houten en vinyl afrasteringen. Onze legering platen en palen zijn kunstmatig geconstrueerd zodat ze eruitzien als echt hout, zonder dat olie, verf of afwerking nodig is.

 • Premium kwaliteit  Bewezen terrasdelen in Scandinavische kwaliteit voor ruig weer en een milieuvriendelijker leven.
 • Kleine onderhoudskosten  Na verloop van tijd vereist de Green Plank Fence minder onderhoud en productvervanging dan hout of vinyl.
 • Verstärkte Pfosten   Hochwertiger, wartungsarmer-personeel snelt Rahmen aus Aluminium + Verbundpfosten en horizon toespraak Edelstahl + Verbundschienen.
OppervlakteGegrild, geborsteld met houtkleurig en luxe, kleurrijke kleuren
GrootteCa. 20 * 161,5 mm
LangCa. 1,8 m, 3,6 m
Nodig zijn12 planken (1,8 m lang) voor 1,8 m²
GewichtCa. 2,66 kg / m
Max. Afstand60 cm c / c voor residentiële toepassinge
BESTEL PATRONEN

TOON KLEURTRENDS – diep geworteld met natuurlijk en onmiskenbaar karakter


Beach Grey

Charcoal

ZAUNTEILE


Green Plank NOVOFENCE ™ Composiet-afrasteringsaccessoires verbreden uw horizon verder en stellen u in staat om onmiskenbare en irritante kenmerken te integreren in uw NOVOFENCE federale afrastering, wat zowel de schoonheid als de functionaliteit verbetert. Van aluminium palen, paalhoeden, rails tot paalvoeten, schuttinghouders etc. hier zijn alle onderdelen die u nodig hebt om uw NOVOFENCE ™ zuan-project te voltooien.

1Paalkappen met poedercoating
2Aluminium + composiet paalhuls
3Metallpfosten basisplaten
4Verbundzaunbretter / Lamellen
5Eindkappen voor het verbinden van fenders / latten
GebruikEindkappen worden gebruikt om de uiteinden van kanaalplaten af ​​te dichten om uw Modern ™ Composiet afrastering een professionele uitstraling te geven.
Eindkappen beschermen schuttingplanken tegen binnendringend vuil.
VerpakkingDoos
Inhoud25 De eindkap
MateriaalComposiet eindkappen voor holle schuttingplanken
GebruikMet de schoonheid van hout en de lange levensduur van aluminium + composiet, Traditioneel? paalhuls zorgt voor een duurzame duurzaamheid met weinig onderhoud.
GrootteCa. 80 * 80 mm
LengteCa. 2,0 m
OppervlakteGegrild, geborsteld met houtkleurig en luxe, kleurrijke kleuren
GewichtCa. 2,34 kg / m
MateriaalRobuuste verbindingshuls over aluminium huls
GebruikMetalen voetplaten zijn verkrijgbaar in twee versies en bieden veilige montageopties voor het Novofence Traditional ™ -systeem.

De ankerplaat heeft een verstevigde poot die zich onder de flens bevindt om in beton te komen bij het storten van funderingen. De voetplaat is bevestigd met vier schroefgaten en kan op betonnen en houten tafels, terrassen etc. geplaatst worden. worden gemonteerd.

GrootteCa. 86 * 86 * 400 mm
GrootteCa. 86 * 86 * 700 mm
GewichtCa. 1,70 kg / stuk, ca. 2,70 kg / stuk
MateriaalRobuust gepoedercoat roestvrij staal

Productinformatie

Kleurselectie Studiofotografie
en / of uw browserapparaat geven mogelijk geen exacte weergave van de kleuren. Vraag gratis patronen aan om de kleuren persoonlijk te zien.

Natuurlijke schoonheid
Onze producten zien eruit als natuurlijk hout en kunnen lichte kleur- / textuur- en schaduwafwijkingen vertonen van karton op karton. De kleurverandering heeft op geen enkele manier invloed op de prestaties van het product.

Krijg de schoonheid
Alle buitenoppervlakken verzamelen vuil, stof en verontreinigingen en moeten worden gereinigd. Het is noodzakelijk om uw aluminium tanden regelmatig schoon te maken om ze net zo mooi te houden als op de dag van installatie.

Betrouwbare duurzaamheid, superieure kwaliteit

 • Echt volledig dekkende beschermingszone met verzadigde natuurlijke kleuren
 • Houtkleurige kleuren creëren een authentiek maserpatroon, dus u bent er trots op dat u een duurzaam en duurzaam materiaal voor uw project kiest.
 • Board-on-board-stijl zorgt voor een esthetische aantrekkingskracht
 • Geen jaarlijkse schilderen, verzegelen of vernissen vereist
 • Buitengewone weerstand tegen UV-licht en kleurvervaging
 • Buurtvriendelijk ontwerp, populair voor gedeelde leidingen
 • Extreem lage wateropname
 • Vrij van giftige toevoegingen
 • Splintert, rot of rot niet
 • Geschikt voor openbare en privé-ruimtes