NOVOFENCE bund Federal Fence & Visibility Protection – Private ™

Goede buurtomheining met stijl en sterkte – PVC-vrij!

Een eenvoudig te bouwen, onderhoudsvrij, hoogwaardig, eigentijds hekwerk dat de schoonheid van uw eigendom dramatisch verbetert en de afgunst van de buurman wekt.

Als u op zoek bent naar een hoogwaardig en mooi vizier, dan is dit natuurlijk voorkomende vizier wellicht de juiste keuze voor u. Het board-on-board met moer- en veerontwerp en de sterkte van aluminium biedt je veel privacy en gemoedsrust. Dit hek zou er op bijna elk perceel geweldig uitzien, omdat het mooi en anders is.

Private ™ Een horizontaal veiligheidshek rond uw zwembad of andere achtertuin vormt een veiliger kader om dwalende ogen te blokkeren en uw kinderen en harige vrienden in uw eigendom te beschermen.

In nieuwere stadsdelen is de federale omheining van de privé-bund de eerste keuze van verenigingen van huiseigenaren. Het is een goedkope optie omdat het gemakkelijk is om te wachten en geen lakken, beitsen of verzegelen vereist.

 • Premium kwaliteit  Bewezen terrasdelen in Scandinavische kwaliteit voor ruig weer en een milieuvriendelijker leven.
 • Lage onderhoudskosten  De Green Plank-afrastering vereist na verloop van tijd minder onderhoud en productvervanging dan hout of vinyl.
 • Aluminium  palen en rails Hoogwaardig, onderhoudsarm en stabiel frame van gepoedercoate aluminium palen en horizontale rails.
OppervlakteGlad geborsteld met houtkleurige en luxe kleurrijke kleuren
GrootteCa. 20 * 161,5 mm
LangCa. 1,8 m, 3,6 m
Nodig zijn12 planken (1,8 m lang) voor 1,8 m²
GewichtCa. 2,66 kg / m
Post Span180 cm c / c voor residentiële toepassingen *
Bestel patronen

TOON KLEURTRENDS – diep geworteld met natuurlijk en onmiskenbaar karakter


Wood Grey

Wood Charcoal

Beach grey

Stone Grey

Walnut

ZAUNTEILE

Green Plank NOVOFENCE osite Accessoires voor samengestelde afrasteringen verbreden uw horizon verder en stellen u in staat om onmiskenbare en aantrekkelijke kenmerken te integreren in uw NOVOFENCE federale afrastering, wat zowel de schoonheid als de functionaliteit verbetert. Van aluminium palen, paalhoeden, rails tot paalvoeten, schuttinghouders etc. hier zijn alle onderdelen die u nodig hebt om uw NOVOFENCE ™ zuan-project te voltooien.

1Aluminium afwerkingsprofiel
2Aluminium hekpalen
3Composiet schermbeschermingsbord
4Aluminium rail (T-strip)
5Aluminium rail (U-profiel)
6Metallpfosten basisplaten
7L-beugels voor het bevestigen van rails met palen
8Aluminium paalkap
GebruikPrivate ™ de afrasteringspalen hebben sleuven aan alle vier de zijden en kunnen gebruikt worden voor een rechte afrasteringsloop of voor hoeken. Een verwijderbare aluminium strip bedekt de ongebruikte sleuven.
GrootteCa. 80 * 80 mm
LengteCa. 2,0 m
OppervlakteGrijs gematteerd
GewichtCa. 2,34 kg / m
MateriaalRobuust gepoedercoat aluminium
GebruikDeze aluminium afrastering T-Zier of Onderlat onderdeel van de Private ™ Fence serie, is ontworpen voor gebruik met onze prachtige legering afrasteringsplanken of lamellen om ze op hun plaats te houden. Plaats vloerrails onder het eerste schuttingbord.
GrootteCa. 20,3 * 23,5
LengteCa. 1,76 m
OppervlakteGrijs gematteerd
GewichtCa. 0,38 kg / m
MateriaalRobuust gepoedercoat aluminium
GebruikDit aluminium U-ornament of bovenrail onderdeel van de Novofence ™ Private Fencing Range, is ontworpen voor gebruik met onze prachtige legering schuttingplanken of latten om ze op hun plaats te houden. De bovenste rail wordt aan de bovenkant van de afrastering geïnstalleerd om een ​​moderne esthetische en langdurige stabiliteit te garanderen.
GrootteCa. 24 * 20,3 mm
LengteCa. 1,76 m
OppervlakteGrijs gematteerd
GewichtCa. 0,42 kg / m
MateriaalRobuust gepoedercoat aluminium
GebruikDecoratieve paalkap voor aluminium
palen Palenontwerp beschermt de paal tegen binnendringend vuil.
GrootteCa. 84 * 84 * 10 mm
OppervlakteGrijs gematteerd
GewichtCa. 0,38 kg / m
MateriaalRobuust gepoedercoat aluminium
GebruikDit post-voltooiingsprofiel past in de ongebruikte sleuven van de palen om een ​​aantrekkelijke afwerking te verkrijgen.
GrootteCa. 24 * 20,3 mm
LangCa. 1,76 m
OppervlakteGrijs gematteerd
GewichtCa. 0,42 kg / m
MateriaalRobuust gepoedercoat aluminium
GebruikMetalen paalvoetplaten zijn verkrijgbaar in twee versies en bieden veilige montageopties voor het Novofence Private ™ -systeem.

 

De ankerplaat heeft een verstevigde poot die zich onder de flens bevindt om in beton te komen bij het storten van funderingen. De voetplaat is bevestigd met vier schroefgaten en kan op betonnen en houten tafels, terrassen etc. geplaatst worden. worden gemonteerd.

GrootteCa. 86 * 86 * 400 mm
GrootteCa. 86 * 86 * 700 mm
MateriaalRobuust gepoedercoat roestvrij staal
GewichtCa. 1,70 kg / stuk, ca. 2,70 kg / stuk

Productinformatie

Kleurselectie Studiofotografie
en / of uw browserapparaat geven mogelijk geen exacte weergave van de kleuren. Vraag gratis patronen aan om de kleuren persoonlijk te zien.

Natuurlijke schoonheid
Onze producten zien eruit als natuurlijk hout en kunnen lichte kleur- / textuur- en schaduwafwijkingen vertonen van karton op karton. De kleurverandering heeft op geen enkele manier invloed op de prestaties van het product.

Krijg de schoonheid
Alle buitenoppervlakken verzamelen vuil, stof en verontreinigingen en moeten worden gereinigd. Het is noodzakelijk om de tanden van uw legering regelmatig schoon te maken om ze net zo mooi te houden als op de dag van installatie.

Betrouwbare duurzaamheid, superieure kwaliteit

 • Echt volledig dekkende beschermingszone met verzadigde natuurlijke kleuren
 • Houtkleurige kleuren creëren een authentiek maserpatroon, dus u bent er trots op dat u een duurzaam en duurzaam materiaal voor uw project kiest.
 • Board-on-board-stijl zorgt voor een esthetische aantrekkingskracht
 • Geen jaarlijkse schilderen, verzegelen of vernissen vereist
 • Buitengewone weerstand tegen UV-licht en kleurvervaging
 • Buurtvriendelijk ontwerp, populair voor gedeelde leidingen
 • Extreem lage wateropname
 • Vrij van giftige toevoegingen
 • Splintert, rot of rot niet
 • Geschikt voor openbare en privé-ruimtes