NOVOFENCE atten Lattenzaun Querriegel ALU – Traditional ™

Goede buurtomheining met stijl en sterkte – PVC-vrij!

Een eenvoudig te bouwen, onderhoudsvrij, kwalitatief hoogstaand hekwerk op maat dat voldoet aan uw specifieke eisen. Deze stijl ziet eruit als een vizierafrastering, maar zorgt voor een betere luchtcirculatie.

Traditional ™ – een ideale goede buurtafscheiding heeft aan beide zijden hetzelfde uitzicht. Het Novofence ™ Traditional ™ duurzame Shadowbox-ontwerp bevat een dubbele rij aanslagpalen van onderhoudsarm composietmateriaal, een horizontale, versterkte hekrail (roestvrij staal + composiet gereedschap) aan elke zijde, die zich uitstrekt tussen de versterkte hekpalen (aluminium + composiet). De twee rijen composiet sluitpalen zijn versprongen opgesteld zodat de afstanden tussen de sluitpalen aan de ene kant van de hekrails worden geblokkeerd door de aanslagpalen aan de andere kant van de rail. Door de ruimte tussen de rijen kan de wind door de schutting waaien, maar het zicht door de schutting wordt nagenoeg geheel geblokkeerd door de sluitpalen.

De traditionele compound-afrastering is een mooi, uniek en onderhoudsarm alternatief voor houten en vinyl afrasteringen. Onze lichtmetalen hekken zijn kunstmatig geconstrueerd om eruit te zien als echt hout, zonder te worden geolied, geverfd of gedempt.

 • Premium kwaliteit  Bewezen terrasdelen in Scandinavische kwaliteit voor ruig weer en een milieuvriendelijker leven.
 • Lage onderhoudskosten  De Green Plank-afrastering vereist na verloop van tijd minder onderhoud en productvervanging dan hout of vinyl.
 • Verstärkte Pfosten und Schienen  Hochwertiger, wartungsarmer-personeel snelt Rahmen aus Aluminium + Verbundpfosten en horizon speech Edelstahl + Verbundschienen.
OppervlakteGegrild, geborsteld met houtkleurig en luxe, kleurrijke kleuren
GrootteCa. 20 * 161,5 mm
LengteCa. 1,8 m, 3,6 m
Nodig zijn12 planken (1,8 m lang) voor 1,8 m²
GewichtCa. 2,66 kg / m
Max. Afstand180 cm c / c voor residentiële toepassingen *
Bestel patronen

TOON KLEURTRENDS – diep geworteld met natuurlijk en onmiskenbaar karakter


Grey White

ZAUNTEILE

Green Plank NOVOFENCE osite Accessoires voor samengestelde afrasteringen verbreden uw horizon verder en stellen u in staat om onmiskenbare en aantrekkelijke kenmerken te integreren in uw NOVOFENCE federale afrastering, wat zowel de schoonheid als de functionaliteit verbetert. Van aluminium palen, paalhoeden, rails tot paalvoeten, schuttinghouders etc. hier zijn alle onderdelen die u nodig hebt om uw NOVOFENCE ™ zuan-project te voltooien.

1Paalkappen met poedercoating
2Aluminium + composiet paalhuls
3Samengestelde aanslagpalen met vierkante punt
4Metallpfosten basisplaten
5Roestvrij staal + legering rails
6Hekrailhouder met dubbele vergrendeling
7Schroeven
GebruikMet de schoonheid van hout en de lange levensduur van aluminium + composiet, Traditioneel? paalhuls zorgt voor een duurzame duurzaamheid met weinig onderhoud.
GrootteCa. 80 * 80 mm
LengteCa. 2,0 m
OppervlakteGegrild, geborsteld met houtkleurig en luxe, kleurrijke kleuren
GewichtCa. 2,34 kg / m
MateriaalRobuuste verbindingshuls over aluminium huls
GebruikMet de aantrekkelijkheid van hout en de lange levensduur en sterkte van staal + Compound Traditioneel Traditioneel? hekrails maken uw afrastering extra sterk.
GrootteCa. 20,3 * 23,5
LengteCa. 1,76 m
OppervlakteGrijs gematteerd
GewichtCa. 0,38 kg / m
MateriaalRobuust gepoedercoat aluminium
GebruikHekrailbeugels met dubbele ogen maken de verbinding tussen schuttingrails en palen eenvoudig en sterk.
GrootteCa. 24 * 20,3 mm
LengteCa. 1,76 m
OppervlakteGrijs gematteerd
GewichtCa. 0,42 kg / m
MateriaalRobuust gepoedercoat aluminium
GebruikMetalen voetplaten zijn verkrijgbaar in twee versies en bieden veilige montageopties voor het Novofence Traditional ™ -systeem.

De ankerplaat heeft een verstevigde poot die zich onder de flens bevindt om in beton te komen bij het storten van funderingen. De voetplaat is bevestigd met vier schroefgaten en kan op betonnen en houten tafels, terrassen etc. geplaatst worden. worden gemonteerd.

GrootteCa. 86 * 86 * 400 mm
GrootteCa. 86 * 86 * 700 mm
GewichtCa. 1,70 kg / stuk, ca. 2,70 kg / stuk
MateriaalRobuust gepoedercoat roestvrij staal

Productinformatie

Kleurselectie Studiofotografie
en / of uw browserapparaat geven mogelijk geen exacte weergave van de kleuren. Vraag gratis patronen aan om de kleuren persoonlijk te zien.

Natuurlijke schoonheid
Onze producten zien eruit als natuurlijk hout en kunnen lichte kleur- / textuur- en schaduwafwijkingen vertonen van karton op karton. De kleurverandering heeft op geen enkele manier invloed op de prestaties van het product.

Krijg de schoonheid
Alle buitenoppervlakken verzamelen vuil, stof en verontreinigingen en moeten worden gereinigd. Het is noodzakelijk om de tanden van uw legering regelmatig schoon te maken om ze net zo mooi te houden als op de dag van installatie.

Betrouwbare duurzaamheid, superieure kwaliteit

 • Echt volledig dekkende beschermingszone met verzadigde natuurlijke kleuren
 • Houtkleurige kleuren creëren een authentiek maserpatroon, dus u bent er trots op dat u een duurzaam en duurzaam materiaal voor uw project kiest.
 • Board-on-board-stijl zorgt voor een esthetische aantrekkingskracht
 • Geen jaarlijkse schilderen, verzegelen of vernissen vereist
 • Buitengewone weerstand tegen UV-licht en kleurvervaging
 • Buurtvriendelijk ontwerp, populair voor gedeelde leidingen
 • Extreem lage wateropname
 • Vrij van giftige toevoegingen
 • Splintert, rot of rot niet
 • Geschikt voor openbare en privé-ruimtes