NATURPLANK ™ composiet onderdelen – GP7121 (24 * 140 mm)

Duurzame houtalternatieven met eindeloze ontwerpmogelijkheden – PVC-vrij!

Prachtig realistisch en uiterst praktisch met een tijdloze kwaliteit NATURPLANK bund Geallieerde onderdelen zijn een ideale keuze voor landschapsarchitecten en bouwers om het leven van de elementen in het landschap te maximaliseren.

Green Plank NATURPLANK ™ Hoogwaardige natuurvezelverbindingsdelen GP7121 zijn ideaal voor diverse buitentoepassingen zoals terras-, terras- en tuinmeubelen, parkbanken, stoelen, tafels, picknicktafels, plantenbakken, opslag, etc.

Deze extreem duurzame legeringplaat, die exclusief door Green Plank wordt verkocht en ook wel WPC, hout-plastic legering, natuurlijke vezellegering of legering wordt genoemd, bestaat uit natuurlijke hout / rijstschilvezels en polymeren (gerecyclede kunststoffen) om een ​​hechting te vormen. met grotere sterkte en duurzaamheid dan conventioneel hout. Hierdoor is het uitstekend bestand tegen zon, vorst, regen en plotselinge temperatuurschommelingen.

Net als echte houten planken, kunnen onze NATURAL PLANK ™ GP7121 ongeaarde terrasdelen / legeringsdelen in elke gewenste vorm worden geslepen of gezaagd zonder het echte houteffect van de lichtmetalen plaat te verliezen.

Premium kwaliteit  – Bewezen onderdelen van Scandinavische kwaliteit voor ruig weer en milieubewust leven.
Praktisch  – Perfecte combinatie van esthetiek en functionaliteit met een natuurlijke houtlook.
Buitengewoon slecht onderhoud  – Ideaal voor Scandinavische weersomstandigheden met minimale vervaging, lange levensduur en minimaal onderhoud.

OppervlakteAntislip, glad oppervlak, opvallende optiek die exotisch tropisch hardhout nabootst; Draaiende planken
Dimensiesca. 24 * 140 mm
Langca. 3,6 m
Gewichtca. 4,75 kg / m
Balkspanning40 cm c / c voor commerciële instellingen *
BESTEL PATRONEN