NATURAL PLANK bund Verbindingsdelen – GP7129 – het groene alternatief

Duurzame houtalternatieven met eindeloze ontwerpmogelijkheden – PVC-vrij!

Prachtig realistisch en uiterst praktisch met een tijdloze kwaliteit NATURPLANK bund Geallieerde onderdelen zijn een ideale keuze voor landschapsarchitecten en bouwers om het leven van de elementen in het landschap te maximaliseren.

Green Plank NATURPLANK ™ Hoogwaardige natuurlijke vezel hoogwaardige legering GP7129 is een onderhoudsarm alternatief voor hardhout. Het is gebruikt in verschillende gebieden, waaronder promenades, bruggen, kustbruggen, openbare parken, openluchtrestaurants, recreatiegebieden en scholen en bedrijfsterreinen, enz.

Deze extreem duurzame legeringplaat, die exclusief wordt verkocht door Green Plank en ook wel WPC, hout-plastic legering, natuurlijke vezellegering of legering wordt genoemd, bestaat uit natuurlijke hout / rijstschilvezels en polymeren (gerecyclede kunststoffen) om een ​​hechting te vormen. met een grotere sterkte en duurzaamheid dan conventioneel hout. Hierdoor is het uitstekend bestand tegen zon, vorst, regen en plotselinge temperatuurschommelingen.

Net als echte houten planken, kunnen onze onverharde NATURAL PLANK ™ GP7129 heavy-duty terrasdelen / voegdelen in elke gewenste vorm worden geslepen of gezaagd zonder het echte houten uiterlijk van de verbindingsplaat te verliezen.

Premium kwaliteit –  Bewezen onderdelen in Scandinavische kwaliteit voor ruig weer en een milieuvriendelijkere levensstijl.
Praktisch – Perfecte combinatie van esthetiek en functionaliteit met een natuurlijke houtlook.
Buitengewoon slecht onderhoud –  Ideaal voor Scandinavische weersomstandigheden met minimale vervaging, lange levensduur en minimaal onderhoud.

OppervlakteAntislip, glad oppervlak, opvallende optiek die exotisch tropisch hardhout nabootst; Draaiende planken
Dimensiesca. 40 * 140 mm
Langca. 3,6 m
Gewichtca. 7,65 kg / m
Balkspanning60 cm c / c voor commerciële instellingen *
BESTEL PATRONEN