NATURTEAK ™ – Premium dekzeil voor boten en jachten

Het groene alternatief voor teakhout met eindeloze creatieve en ontwerpmogelijkheden

Prachtig realistisch en uiterst praktisch met een tijdloze kwaliteit NATURTEAK ™ Natuurlijke vezel teak legering vloeren voor boten en jachten is zeer draagkrachtig, antislip, UV-stabiel en ziet eruit als echt teak. Ideaal voor luxe boten en jachten.

Green Plank NATURTEAK ™ Bootdekken gemaakt van teak legering stof bieden de elegante uitstraling van een teakdek, zonder het tijdrovende en kostbare onderhoud dat gepaard gaat met natuurlijk teak. Dit groene teakalternatief bestaat uit natuurlijke vezelcomposieten (omhulselvezels en gerecyclede polymeren) en is gemakkelijk te verwerken en te onderhouden. Het is de perfecte optie om uw boot te upgraden en het smerige oude tapijt te vervangen. NATURTEAK ™ houdt de zon en het zeemilieu jarenlang in stand, terwijl u meer van uw vrije tijd geniet.

NATURTEAK ™ wordt exclusief verkocht door Green Plank en is speciaal samengesteld met ingrediënten die voorkomen dat het materiaal na verloop van tijd uitdroogt of barst. De hoge UV-bescherming voorkomt het bleken, de insectenbestendigheid, de hoogste vochtbestendigheid en de uitstekende hechting. NATURTEAK ™ is er trots op de enige optie op de markt te zijn voor teakhouten terrasdelen gemaakt van natuurlijke vezelcomposietmaterialen.

Net als echt teak, kunnen onze NATURTEAK ™ -verbinders CNC-gefreesd, geslepen of gezaagd worden in elke gewenste vorm zonder het uiterlijk van echt hout te verliezen van de NATURTEAK erb-legering teak.

Premium kwaliteit  – Bewezen onderdelen van Scandinavische kwaliteit voor ruw zeeweer en een milieuvriendelijkere levensstijl.
Barfuß  – Aufgrund seiner einzigartigen Zusammensetzung auf Basis von Naturfasern hält NATURAL TEAK ™ -Teak-Verbundbelag die Füße kühler.
Praktisch  – Perfecte combinatie van esthetiek en functionaliteit met een natuurlijke teaklook.
Buitengewoon slecht onderhoud – ideaal voor weersomstandigheden op zee met minimaal bleken, een lange levensduur en minimaal onderhoud.

OppervlakteAntislip, glad oppervlak, opvallende optiek die exotisch tropisch hardhout nabootst; Draaiende planken
Dimensiesca. 40 * 140 mm
Langca. 3,6 m
Gewichtca. 7,65 kg / m
Balkspanning60 cm c / c voor commerciële instellingen *
BESTEL PATRONEN