SMART CAP ™ Premium terrassysteem met beschermend omhulsel

De innovatie achter schoonheid

SMART CAP is onze gecoëxtrudeerde compoundcoating van de 4e generatie, die is voorzien van een polymeer beschermend omhulsel en bestand is tegen de elementen die elke coating weerstaat. Het SMART CAP ™ terrassysteem is een goede keuze voor gezinnen met zijn unieke vergrendelingssysteem, zijn extreem onderhoudsarme en gladde oppervlak. Het is ontworpen voor maximale duurzaamheid. Het is niet bestand tegen bleken, vlekken, schimmel en rot, barst of rot niet. Het is ook insectenbestendig en splintervrij, waardoor het veiliger en comfortabeler is voor gezinnen met kinderen en huisdieren.

Kiest u voor SMART CAP ™ terrassen van Green Plank, dan laat u uw intelligentie zien in een coating die het overneemt en lang meegaat, zonder zijn mooie, natuurlijke uitstraling te verliezen. De SMART CAP ™ -technologie biedt een ongekende barrière tegen de harde invloeden van ultraviolet licht, zware regenval, hoge luchtvochtigheid en extreme hitte en kou. Het biedt ook een extra bonus van vormvastheid en slagvastheid. Het zorgt ervoor dat de kleuren er jaar na jaar diep en verzadigd uitzien.

SMART ™ -aansluitplaten worden zonder clips geïnstalleerd en met schroeven aan de balken bevestigd door de geprefabriceerde lange montage- en afvoergaten.

Met het SMART eck Decking System kunt u een volledig omsloten terras creëren waarop geen vuil of onkruid kan groeien.

 • Premium kwaliteit  Bewezen terrasdelen in Scandinavische kwaliteit voor ruig weer en een milieuvriendelijker leven.
 • Zeer slecht onderhoud  ?  Bewezen prestaties met garantie op vlek- en lichtbestendigheid.
 • Geen clips U  hebt geen montagebeugels nodig om ons verbindingsdek met moer en veer vast te zetten.
 • Gelijkmatigheid  Ons verbindingsdek met moer- en veerverbinding zorgt voor zeer egale en gladde oppervlakken.
 • Vereenvoudigde installatie  Ook de installatie van onze verbindingsplaten met moer en veer is eenvoudig. De plaat kan gemakkelijk bekrast worden zonder de afstand tussen de platen te beïnvloeden.
 • Geprefabriceerde gaten  Onze moer- en veerbodems worden geleverd met geprefabriceerde gaten zodat u de planken gemakkelijk en soepel op hun plaats kunt bevestigen zonder risico op verplaatsing of beweging.
 • Aanvullende accessoires Maak het  ontwerp van uw droomterras compleet met onze geventileerde decoratieve lamellen en afdekkingen – de perfecte aanvulling op uw krachtige SMART CAP-terras.
OppervlakteAntislip, met glanzende beschermingsmiddelen
GrootteCa. 23 * 138 mm
LangCa. 3,8 m
Nodig zijnCa. 7,10 meter voor 1 m²
GewichtCa. 4,10 kg / m
Balkspanning50 cm c / c voor residentiële toepassingen *
Bestel patronen

TOON KLEURTRENDS – diep geworteld met natuurlijk en onmiskenbaar karakter


Baltic Grey

Baltic Brown

Productinformatie

Kleurselectie Studiofotografie
en / of uw browserapparaat geven mogelijk geen exacte weergave van de kleuren. Vraag gratis patronen aan om de kleuren persoonlijk te zien.

Natuurlijke schoonheid
Onze producten zien eruit als natuurlijk hout en kunnen lichte kleur- / textuur- en schaduwafwijkingen vertonen van karton op karton. De kleurverandering heeft op geen enkele manier invloed op de prestaties van het product.

Krijg de schoonheid
Alle buitenoppervlakken verzamelen vuil, stof en verontreinigingen en moeten worden gereinigd. U moet uw contractdek regelmatig schoonmaken om het net zo mooi te houden als op de dag van installatie.

Wees slim – Koop SMART

 • Gapvrij, egaal oppervlak dat het veiliger en comfortabeler maakt voor gezinnen met kinderen en huisdieren.
 • De veelkleurige strepen op elk bord creëren een authentiek Maseriaans patroon en nodigen je uit om te ontspannen en te genieten van je persoonlijke tropische paradijs.
 • Opvallend inlay-ontwerp, stijl en kleuropties
 • Geen jaarlijkse schilderen, verzegelen of vernissen vereist
 • Buitengewone weerstand tegen UV-licht en kleurvervaging
 • Hoge slipweerstand zorgt voor een veilig oppervlak, ook als het nat is
 • Geen montagebeugels nodig
 • Vrij van giftige toevoegingen
 • Geschikt voor openbare en privé-ruimtes
 • Tot 60% snellere installatie

Accessoires voor het delen van terras


De SMART CAP-terrasaccessoires van Green Plank verbreden uw horizon verder en stellen u in staat om onmiskenbare en aantrekkelijke kenmerken te integreren in uw SMART CAP eck-terras, waardoor zowel de schoonheid als de functionaliteit worden verbeterd. Van F-boards en L-boards tot riserboards, geventileerde aluminium planken, dekbodems, ondergoed, etc. hier vindt u alle hoesonderdelen die u nodig heeft om uw SMART CAP D hoesproject te voltooien.